O femeia a dus cadavrul mamei sale, într-o pădure, cu un cărucior. Timp de mai multe luni, trupul neînsuflețit a fost ascuns printre copaci. Care este motivul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 oct 2022, 11:45

O femeia a dus cadavrul mamei sale, într-o pădure, cu un cărucior. Timp de mai multe luni, trupul neînsuflețit a fost ascuns printre copaci. Care este motivul

Sursa: Istock

O femeie în vârstă de 56 de ani a ascuns cadavrul mamei sale, într-o pădure. Din 2018 până în 2019, femeia s-a comportat ca și când mama ei încă ar fi fost în viață.

O femeie din Lugoj a ascuns cadavrul mamei sale, într-o pădure. Aceasta a fost condamnată la 10 luni de închisoare cu executare pentru fapta comisă.

O femeie din Lugoj a ascuns cadavrul mamei sale, într-o pădure

Femeia de 56 de ani a fost acuzată de profanare de cadavre, după ce aceasta și-a ascuns mama decedată, într-o pădure, pentru a-i putea încasa, în continuare, pensia.

Aceasta a primit zece luni de închisoare cu executare și și-a recunoscut fapta. Mama acesteia fusese externată în anul 2019, dar, la doar câteva zile distanță, bătrâna și-a pierdut viața. Prin urmare, fiica ei a decis să nu spună nimănui despre cele întâmplate, pentru a încasa pensia acesteia de doar 791 de lei.

Mai mult decât atât, în urma expertizei psihiatrice, s-a constatat faptul că femeia avea discernământ în momentul în care a comis infracțiunea, deși aceasta a fost diagnosticată cu tulburare de personalitate disociată.

Citeste si: Motivul incredibil pentru care o femeie de 49 de ani a fost înjunghiată de soțul ei. Fiul lor de doar 14 ani se afla în casă

Cadavrul femeii a fost descoperit, în anul 2019, într-o pădure de lângă Lugoj. După ce a murit, fiica ei a dus-o în pădure, în luna martie sau în luna aprilie, cu un cărucior.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Inculpata a recunoscut comiterea faptei și a declarat că în urmă cu 4 ani a scos-o pe mama sa din căminul de bătrâni din Lugoj, iar de atunci și până în luna martie 2019 a locuit cu aceasta în Lugoj. În această locație, în data de 18 martie 2019, mamei sale i s-a făcut rău, fapt pentru care a transportat-o la spital unde a stat internată 10 zile, întorcându-se acasă în data de 28 martie 2019”, este

precizat în rechizitoriu.

Casa de Pensii i-a tăiat pensia decedatei, din greșeală

Fără a avea cunoștință de cele întâmplate, Casa de Pensii i-a tăiat pensia femeii, iar fiica ei a încasat, în total, o singură pensie. Cu toate acestea, cadavrul femeii a fost descoperit abia câteva luni mai târziu.

Citeste si: Din spatele gratiilor, Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare familiei Luizei Melencu, spunând că aceasta trăiește și o roagă să îl ajute

„În ceea ce priveşte modalitatea de individualizare a executării, raportat la comportamentul procesual al inculpatei de a se sustrage de la desfășurarea fazei de judecată, la antecedența sa infracțională, la faptul de a nu fi fost exprimat acordul pentru eventualitatea prestării muncii în folosul comunității, instanța va dispune executarea pedepsei de mai sus în regim de deținere”, este precizat în sentința Judecătoriei Lugoj, ce a fost pronunțată în luna mai 2022, conform adevarul.ro.

Mai mult decât atât, femeia acuzată nu a atacat sentința cu apel, motiv pentru care aceasta a rămas deinitivă. Conform unor surse judiciare, femeia a fost încarcertă la Penitenciarul Arad, în luna septembrie a acestui an.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.