O femeie a demonstrat ca se poate slabi si face cele sase patratele pe abdomen fara sa calce vreodata in sala de fitness! Secretul ei este, insa, tulburator

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:49

O mamica a dezvaluit secretul cutremurator din spatele abodmenului perfect tonifiat.

Femeia a inceput sa practice fitnessul pentru a o ajuta sa faca fata durerii covarsitoare dupa ce si-a pierdut cei doi gemeni la nastere.

Victoria Szomolanyi, in varsta de 31 de ani devenise depresiva si supraponderala dupa ce Mason si Tyler au murit la 24 de orie dupa ce i-a nascut prematur.


La inceput, invatatoarea cu part-time pentru copiii cu nevoi speciale, a incercat sa se afunde in munca.
Insa, de-a lungul anilor, a cautat consolare in mancare si treptat, a inceput sa ia in greutate.

Dupa ce s-a vazut intr-o poza, in bikini, cu ceilalti copii ai sai, si-a dat seama ca s-a pus pe tanjeala, asa ca a vrut sa faca o schimbare. In opt luni, si-a sculptat corpul fara sa calce macar o singura data la sala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

2015 a participat la semi maraton unde a strans peste o mie de lire sterline in scopuri caritabile pentru doi copii. A inceput o dieta sanatoasa bazata pe legume, fructe si peste.

"Copii imi sunt motivatia suprema. Fac asta pentru ei. vreau sa fiu o mamica in forma. Sunt mult mai increzatoare in fortele proprii si vreau sa inspir oameni care trec printr-o incercare dificila."