O femeie a fost călcată de propria maşină, de 3 ori. Greșeala care aproape i-a fost fatală

Author: Alina Petre
Actualizat: 05 aug 2023, 00:30

O femeie a fost călcată de propria maşină, de 3 ori

O femeie în vârstă de 45 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost călcată de trei ori de propria mașină. Ce greșeală a făcut șoferița.

Accidentul cumplit a avut loc în Elveția. Șoferița este internată în stare gravă, după ce a fost călcată de trei ori de propria mașină. 

Citeste si: Dezastru pe o șosea din Alexandria! Cod roșu activat, după ce un microbuz şi o autoutilitară s-au ciocnit. 13 persoane, rănite și transportate la spital

O femeie a fost călcată de propria maşină, de trei ori

Din primele informații, se pare că șoferița a coborât din maşină pentru a scoate ceva din portbagaj, dar nu a oprit motorul.

Autoturismul era staţionat pe o stradă uşor în pantă și s-a pus în mişcare în marşarier. Femeia a încercat să oprească maşina, însă a căzut şi automobilul a trecut apoi peste ea.

Ulterior, autovehiculul a lovit apoi un autoturism şi după a luat-o în sens opus, în direcţia femeii aflată pe jos.

Aceasta a fost lovită a doua oară.

Maşina şi-a continuat traiectoria şi, lovindu-se de trotuar, a pornit din nou în marşarier trecând pentru a treia oară peste femeie. Într-un final, autoturismul s-a oprit într-o barieră de lemn.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dezastru pe o șosea din Alexandria! 13 persoane au fost rănite, după ce un microbuz şi o autoutilitară s-au ciocnit

Accidentul rutier s-a produs în dimineața  zilei de sâmbătă, 5 noiembrie, la intersecția străzilor Cuza Vodă și 1 Mai din municipiul Alexandria, județul Teleorman.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, la ora 04.02, în municipiul Alexandria, la intersecția străzilor Cuza Vodă și 1 Mai, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și o autoutilitară de transport marfă.

„  La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieșite, acuzând leziuni ușoare. În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz și una din autocamionetă”,   transmite ISU Teleorman.

În urma impactului 13 persoane, cu vârste între 25 și 65 de ani, cu leziuni ușoare, conștiente și cooperante, au fost transportate la U.P.U.

Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Pentru gestionarea optimă a acestui eveniment, salvatorii teleormăneni au intervenit cu șase ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean, un echipaj SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), o mașină de stingere și o autospecială de descarcerare.

După asigurarea măsurilor P.S.I., cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Citeste si: Un nou cutremur în România, la doar 2 zile după cel mai puternic seism din ultimii ani

 

Taguri: