O femeie a fost filmată mâncând cu mâna din mâncarea clienților, la un mall din Cluj. Inspectorii de la Protecția Consumatorilor s-au sesizat

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 feb 2024, 22:56

Femeia mânca din mâncarea clienților fără nicio reținere

Sursa: TikToK stiridecluj

O femeie a fost filmată într-un centru comercial din Cluj, în timp ce se servea, liniștită, din mâncarea expusă în vitrinele unui restaurant.

Restaurantul din incinta complexului din Cluj avea preparatele expuse special pentru clienți, ca aceștia să vadă exact ceea ce comandă. Însă, o femeie a decis să intre și să mănânce direct din vitrine.

Femeia mânca, fără jenă, din mâncarea expusă

Femeia care mânca din mâncarea clienților a fost filmată, imaginile ajungând rapid virale pe internet. În clip se poate observa cum aceasta intră în restaurant, fără să o împiedice nimeni, și începe să se înfrupte din preparate.

Mai apoi, după ce a băgat mâinile în mâncare, aceasta s-a dus la o oală cu ciorbă, din care a mâncat direct cu polonicul.

Faptul că nimeni nu a împiedicat-o din a face aceste lucruri dă de înțeles că aceasta era, de fapt, angajată acolo, însă acest lucru nu scuză cu nimic practicile ei. Ceea ce a făcut nu este deloc igienic, întrucât o multitudine de boli se pot transmite prin saliva lăsată în mâncare sau prin atingerea ei cu mâinile pline de microbi.

Acest lucru este permis în propria bucătărie, însă într-o astfel de unitate, ce aparține industriei alimentare, normele de igienă trebuie să fie respectate cu strictețe. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: IMAGINI REVOLTATOARE! Iau apa din canal si o vand drept plata la restaurante

Cum au reacționat cei din online

Totuși, în ciuda acestor lucruri, unii oameni nu consideră o astfel de situație ca fiind una ieșită din comun și nu par prea deranjați de ceea ce a făcut respectiva doamnă. Aceștia și-au expus părerile chiar în secțiunea de comentarii a clipului postat pe TikTok.

„E perfect normal să vrea să mănânce, uneori îți mai vin pofte când ai toată ziua sub nas mâncare/ Dar ce are mă!?/ Dorea să se asigure că e bună mâncarea”,  au transmis câțiva internauți.

Citește și: Novak Djokovic, tratat în condiții mizere de australieni: ”Mâncare infestată cu viermi și pâine mucegăită”

Însă, majoritatea oamenilor din online au fost de-a dreptul dezgustați de ceea ce a putut să facă angajata restaurantului: „ se mai si linge pe degete/ sper că această "doamnă" nu mai lucrează

acolo/ cel mai infect loc de mâncat(...) mi-e scârbă de câte ori trec pe lângă el” 

La scurt timp după ce respectivul clip a fost postat în mediul online, cei de la Protecția Consumatorilor s-au sesizat, închizând restaurantul, din cauză că standardele de igienă nu au fost respectate, scrie Știri de Cluj, în comentariile filmulețului.

@stiridecluj Filmata cand mânca cu mâna din mancarea servită clienților #cluj #stiridecluj #foryoupage #foryou #fyp ♬ sunet original- StirideCluj