Gestul șocant al unei femei: A încercat să fugă dintr-un spital privat din Turcia, pentru a evita plata unei operații estetice

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 feb 2024, 13:48

O femeie a încercat să fugă dintr-un spital privat din Turcia, pentru a evita plata unei operații estetice

Sursa: Captură YouTube

Un incident incredibil a avut loc săptămâna trecută într-un spital privat din cartierul Sisli din Istanbul, Turcia, atunci când o femeie, aflată sub influența anestezicului și acoperită aproape complet de bandaje, a încercat să se furișeze din unitate pentru a evita plata unei operații estetice complexe.

Potrivit informațiilor furnizate de postul de știri NTV din Turcia, femeia, care provenea din altă țară și venise special în Turcia pentru procedură, a fost supusă unei intervenții chirurgicale estetice care necesitase anestezie generală.

După doar câteva ore de la operație, încă afectată de anestezie și cu fața umflată și acoperită de bandaje, aceasta a decis să părăsească spitalul fără a plăti factura aferentă procedurii.

Cum a încercat femeia să fugă din spital pentru a evita plata operației estetice

Imaginile surprinse de trecători au devenit virale, arătând femeia îmbrăcată în halat de spital, purtând papuci albi, într-o confruntare tensionată cu medicii și asistentele care încercau să o împiedice să plece. Scenele surprinse pe filmare arată că femeia era extrem de hotărâtă să scape de plata procedurii, iar aceasta a escaladat într-o altercație cu personalul spitalului.

Citește și: Cum arată Adelina Pestrițu, după ce a renunțat la implantul mamar: ”Mi-am luat inima în dinți”. Motivul pentru care vedeta a recurs la această schimbare

Conform sursei citate, pacienta fusese informată cu privire la costurile intervenției înainte de a fi operată și se pare că era de acord cu suma. Cu toate acestea, într-o încercare disperată de a evita plata, femeia a încercat să părăsească spitalul, fiind imediat încercuită de angajații acestuia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Femeia a devenit irascibilă și violentă în conversație față de angajații spitalului

Reacția femeii a fost una șocantă, întrucât a înjurat asistentele și doctorii într-o limbă străină până în momentul intervenției agenților de securitate. Aceștia au reușit să o împiedice să fugă și au condus-o înapoi în salon, unde i-au acordat îngrijirile necesare.

Cu toate acestea, presa turcă nu furnizează informații cu privire la modul în care s-a rezolvat ulterior situația financiară a femeii sau dacă aceasta a fost obligată să plătească factura pentru operația estetică.

Citește și: Cum reușește Andreea Bănică să se mențină tânăra și frumoasă la 44 de ani? Artista a dezvăluit câteva tip and tricks: ”Ar trebui să fim mega îngrijite”

Identitatea pacientei nu a fost dezvăluită de către spital, iar incidentul a stârnit reacții și dezbateri în mediul online cu privire la responsabilitatea pacientului și procedurile de plată în astfel de instituții medicale private.