O femeie a încercat să își pună capăt zilelor, într-o toaletă de pe Aeroportul Otopeni. Victima a fost găsită într-o stare extrem de gravă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 ian 2024, 00:50

Oamenii legii ajunși la fața locului au deschis o anchetă și au început cercetările

Sursa: pexels

O femeie a fost găsită într-o stare foarte gravă, în toaleta Aeroportului Otopeni, după ce a încercat să își ia viața. Aceasta și-a tăiat venele și a fost găsită într-o baltă de sânge.

O femeie a fost găsită plină de sânge, într-o baie din Aeroportul Otopeni. Alarma a fost dată de o persoană care a văzut-o pe victimă zăcând.

O femeie a fost găsită plină de sânge, într-o baie din Aeroportul Otopeni

Descoperirea șocantă a fost făcută în această dimineață, 1 aprilie, într-una din toaletele de pe Aeroportul Otopeni, în zona terminalului de plecări.

O persoană a intrat în toaletă, a văzut-o pe femeie zăcând și a dat imediat alarma.

Oamenii legii ajunși la fața locului au deschis o anchetă și au început cercetările, pentru a stabili cu exactitate împrejurimile în care viața femeii a fost pusă în pericol. Una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori este aceea a sinuciderii.

Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, pentru a fi stabilizată, după care, a fost transportată imediat la spital.

Conform unor surse, relatează antena3.ro, femeia s-ar fi blocat într-una din cabinele toaletei, unde s-a și tăiat pe mâini.

Pentru ca salvatorii să poată ajunge la ea, în vederea acordării primului ajutor cât mai repede cu putință, a fost nevoie ca aceștia să spargă ușa de la toaletă.

Citește și: Grav accident de circulație în Suceava, după ce o femeie aflată în stare de ebrietate s-a urcat la volan. Încă două persoane se mai aflau în mașină în momentul impactului

Din nefericire, cazurile de acest fel nu sunt puține la număr. Recent, o femeie a încercat să se omoare pe faleza din Tulcea. Aceasta avea în jur de 40 de ani, iar comportamentul ei era unul care ridica multe semne de întrebare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un bărbat a atacat polițiștii cu piatră cubică, la intrarea în Pasajul Unirii

Tot în această dimineață, un bărbat de 29 de ani a atacat oamenii legii cu piatră cubică, la intrarea în Pasajul Unirii. Acesta a fugit imediat de la fața locului, dar nu a durat mult și a fost prins în Centrul Vechi.

Conform unui comunicat emis de Primăria Sectorului 4, totul s-a întâmplat pe sensul dinspre Piața Universității spre Bulevardul Dimitrie Cantemir. Agentul nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt serioase: luneta autospecialei și două dintre geamurile laterale ale mașinii de poliție.

Mai mult decât atât, nici atitudinea pe care bărbatul a avut-o nu l-a ajutat prea mult, fiind foarte recalcitrant, dar, în cele din urmă, a fost predat polițiștilor de la Secția 14.

Citește și: Cine este bărbatul din Sibiu care a intrat intenționat cu mașina într-un copac: „Când faci o greșeală, nu o uită niciodată”. Acesta își anunțase prietenii despre intențiile pe care le are

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele acestuia și au început și cercetările, bărbatul fiind acuza de distrugere și de tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.