O femeie a murit după 7 ore de așteptare pe holul spitalului: „Sistemul este evident defect”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 11 ian 2023, 23:36

Femeia s-a stins din viață în sala de aşteptare a spitalului, după ce a stat 7 ore pentru a primi îngrijiri medicale.

Canadianca Allison Holthoff, în vârstă de 37 de ani, a acuzat dureri atroce de stomac în dimineața zilei de 31 decembrie. Femeia a ajuns de urgență la spital, unde a fost lăsată să aștepte pe hol șapte ore. Într-un final, femeia s-a stins din viață  fără ca măcar să afle de ce boală suferă.

Citește și: Cine este tânărul care s-a răsturnat în Lacul Colibița și care este de negăsit de câteva zile. Ceilalți doi prieteni cu care se afla și-au salvat viața

O femeie a murit după 7 ore de așteptare pe holul spitalului:

Soțul ei, Gunter Holthoff, a declarat că în momentul în care a plecat la spital, femeia nici măcar nu se mai ținea pe picioare, trebuind să o ducă în brațe.

Durerile femeii s-au intensificat în cele șapte ore pe care le-a petrecut în sala de așteptare. În cele din urmă, un medic a decis să o consulte.

Allison a fost trimisă la baie ca să-și recolteze o probă de urină, dar acolo femeia s-a prăbușit. Nu s-a putut ridica singură, iar persoana care a găsit-o a ajutat-o să se așeze într-un scaun rulant. Starea ei s-a deteriorat până în punctul în care nu a mai putut să stea nici măcar în scaunul cu rotile și s-a întins pe podea.

Citește și: Cum i-a explicat Mădălina Crețan fiicei sale că Nosfe, tatăl ei, a murit. Aceasta pune accent pe adevăr și pe sinceritate

„Le-am spus de câteva ori asistentelor și doamnei de la recepție: „E din ce în ce mai rău”, dar nu s-a întâmplat nimic", a povestit soțul ei, potrivit  The Independent

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În timp ce continuau să aștepte, Allison i-a spus soțului ei că nu crede că mai rezistă și că își simte sfârșitul aproape.

"A început să spună că ea crede că moare în sala de așteptare", a continuat Gunter.

Pentru că pulsul îi scădea îngrijorător, tânăra a primit îngrijiri medicale, pentru că nu mai putea să respire. Medicii au început să o resusciteze, dar, din păcate, manevrele nu au mai avut rezultat, iar femeia a murit. Acum, soțul ei vrea să i se facă dreptate. 

"Chiar dacă ar fi supraviețuit în acel moment… a avut o perioadă prea lungă de timp fără un flux sanguin suficient către creier și organele vitale", a mai spus soțul ei.

 

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.