O femeie a plătit 1.410 lei pentru o pâine, patru sucuri și câteva pungi de chipsuri. Cum a fost posibil să dea atât

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 iun 2023, 00:50

O femeie a plătit 1.410 lei pe chipsuri, sucuri și o pâine

Sursa: PixaBay

O femeie din Brașov a avut parte de o eroare de pomină. După ce și-a comandat printr-un serviciu de livrare câteva alimente nesemnificative, aceasta s-a trezit că are de plătit 1.410 lei.

După ce a făcut o comandă la un serviciu de livrare, o femeie din Brașov a trebuit să plătească aproape un salariu net minim pe economie pentru câteva alimente pe care și le-a comandat. Totul a fost făcut public pe Facebook.

O femeie a plătit 1.410 lei pe chipsuri, sucuri și o pâine

Marți seară, o tânără din Brașov a cheltuit 1.410

lei pentru o pâine, patru sucuri și câteva pungi de chipsuri, după ce a făcut o comandă la un serviciu de livrare.

Citeste si: Anunț de ultimă oră despre pensiile și salariile românilor. Marius Budăi a expus concluziile le care s-a ajuns până acum

Femeia a arătat pe Facebook cum totalul de pe bon a fost 141 de lei, dar firma de livrări i-a luat din cont suma de 1.410

lei.

„Cei mai inepți oameni și cei mai bădărani șoferi”

„Bună seara, prieteni internauți.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Am și eu nevoie de ajutor în a găsi și activa opțiunea cu care ***(serviciul de livrare) îți plătește facturile, transportul dus/ întors pentru locul de muncă și restul cheltuielilor necesare pentru a trăi juma’ de lună, tre’ să fie pe undeva în aplicație ținând cont că, aparent, atât trebuie să aștepți după ce ți-au retras 1.410

RON pentru o comandă de 141.

***(serviciul de livrare), una e că angajezi cei mai inapți oameni și cei mai bădărani șoferi, unde foarte puțini reprezintă o excepție, una e că îmi ajung comenzile începute, sucuri băute pe jumătate, mâncarea rece, livrată după 3 ore, pentru că deja m-am obișnuit și îmi asum că după orice comandă să pierd 10 minute certându-mă cu support-ul de pe chat.

Citeste si: Adevărul din spatele imaginilor cu Adi Minune ca livrator de mâncare! Filmuletul a devenit viral pe TikTok

E TOTAL ALTA treabă să retragi tot salariul net pe minimul de economie pentru o pâine, 4 sucuri si niște pungi de chipsuri, că după să spui cu nonșalanța că returnarea banilor ar putea dura între 5 si 15 zile, depinzând de banca, SAU poate fi imediată în ️credite ***(serviciul de livrare). Aștept să-mi trimiteți măcar niște caviar să întind pe pâinea asta de vreo 200 de lei, mersi”

, a transmis femeia, într-o postare pe Facebook.

După publicarea mesajului, au apărut și câteva comentarii, unele ironice, altele de ajutor

„Să înțeleg că n-ai să-mi dai și mie un milion până luni”, „Protecția consumatorului, serios.Nici nu mă mai chinui cu suportul că oricum sunt incompetenți, din păcate”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit femeia la postarea ei.