O femeie a salvat viata unei jurnaliste de televiziune. Incredibil, ce a observat telespectatoarea la gatul vedetei

Autor: L.S.
Actualizat: 29 nov 2020, 11:00

O jurnalista de televiziune din Australia a primit un mesaj de alerta de la o telespectatoare. Atentionarea i-a schimbat viata vedetei.

Telespectatoarea urmarea o emisiune in direct, in care aparea si Antoinette Lattouf, jurnalista de televiziune.

Femeia a observat un nodul ciudat la gatul jurnalistei si a trimis un mesaj de avertizare pe care vedeta l-a primit de la colegi.

Jurnalista a mers la un consult medical si a aflat ca trebuie sa suporte o operatie de urgenta, relateaza Daily Mail.

Chistul din zona gatului putea fi semnul unei boli fatale, iar medicii au trecut la investigatii complete. S-a dovedit ca jurnalista sufera de o boala autoimuna a tiroidei, iar chistul a fost indepartat chirurgical.

Citeste si: Povestea uluitoare a preotului Dan Damaschin, care are grijă de peste 4.000 de copii: "Îi iubim, pur și simplu"

Citeste si: Fetita infiata de un barbat gay, dupa ce a fost respinsa de 20 de familii. Povestea care a facut inconjurul lumii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chistul nu a fost cancerigen, insa i-ar fi putut cauza probleme grave daca nu era tratat. Jurnalista, mama a doi copii, a marturisit ca recuperarea dupa operatie a fost mai dificila si cu mult mai dureroasa decat o nastere.

Telespectatoarea care i-a salvat viata, a fost sunata de jurnalista pentru multumiri. Bunicuta Wendy McCoy s-a ales cu porecla "Dr. Wendy" si a primit toate aprecierile si multumirile din partea jurnalistei, care a luat in serios mesajul telespectatoarei pentru ca aflase recent ca o prietena are cancer tiroidian.

Citeste si: Povestea crunta a femeii care si-a parasit sotul cand el tragea sa moara. Toti au condamnat-o, dar ea a avut un motiv incredibil

Citeste si: Isi insela sotia si scria totul in jurnal: "Mi-am usurat sufletul venind la tine si am inteles ca nu sunt bolnav"

Citeste si: Impreuna la bine si la rau! Regula de aur a casniciei pe care sotii o uita prea des

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.