O femeie a supraviețuit 40 de zile după ce a fost legată de un copac, în junglă, chiar de soțul ei, după o ceartă conjugală. Aceasta a fost găsită de un cioban

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 01 aug 2024, 10:03

Femeia a ajuns într-o stare foarte gravă la spital

Sursa: Daily Mail

O poveste de supraviețuire incredibilă a ieșit la lumină în India, unde o femeie a fost găsită legată cu lanțuri de un copac în mijlocul junglei din India.

Lalita Kayi Kumar, în vârstă de 50 de ani, cetățeană americană, a rezistat timp de 40 de zile fără hrană înainte de a fi descoperită de un cioban care trecea întâmplător prin zonă. După ce femeia a fost găsită în junglă, legată de copac, poliția îl caută pe soțul ei, Satish, acuzat de tentativă de omor.

Unde a fost găsită femeia legată de copac, în junglă

Lalita, găsită cu pașaportul american și alte documente de identificare, inclusiv un pașaport de India expirat, a fost transportată de urgență la un spital local. Într-un efort disperat de a comunica, ea a reușit să scrie un mesaj în care a detaliat suferințele prin care a trecut și a acuzat soțul de abandon și tentativă de omor. Conform autorităților, citate de Daily Mail, Lalita a locuit în India în ultimii zece ani împreună cu soțul ei.

Incidentul a avut loc în apropierea satului Sonurli, la aproximativ 450 de kilometri de Mumbai. Lalita a fost găsită sâmbătă dimineață, legată de un copac cu un lanț de fier. Deși era grav deshidratată și slăbită, ciobanul care a găsit-o a alertat imediat autoritățile. Polițiștii au intervenit rapid și au folosit un cutter pentru a rupe lanțurile și a elibera victima. A fost dusă inițial la un centru de asistență medicală primară, apoi transferată la un spital mai avansat pentru tratament suplimentar.

Citește și: India este în plină expansiune cu consecințe uriașe pentru planetă

Ce au descoperit autoritățile în cazul femeii legate de copac, în junglă

Poliția a inițiat o anchetă amplă. Oamenii legii interoghează mai multe persoane și au extins cercetările în afara districtului Sindhudurg. Pe lângă acuzația de tentativă de omor, soțul lui Lalita, Satish, este suspectat de punere în pericol a vieții și de reținere ilegală.

Autoritățile au recuperat de la fața locului documente care confirmă identitatea și reședința victimei, inclusiv fotocopii ale pașaportului american și cărții de identitate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Am descoperit că femeia, care pare să se fi născut în SUA, a locuit și în Goa o perioadă de timp. Încercăm să aflăm cu cine a fost în contact în ultimele luni”, a transmis Saurabh Agrawal, reprezentant al poliției din districtul Sindhudurg, potrivit publicației  Independent.

Oficialii au declarat că Lalita este acum în afara pericolului, dar rămâne sub observație medicală și suferă de probleme psihiatrice.

În timpul recuperării, ea nu a putut oferi o declarație completă poliției din cauza stării ei de sănătate precare. Medicii au confirmat că pacienta prezenta semne de deshidratare severă și malnutriție, iar piciorul drept era umflat din cauza lanțurilor.

Citește și: A fost legat de copac, stropit cu benzina si incendiat. MARTURISIREA SOCANTA A TANARULUI de pe patul de moarte VIDEO

„Este incapabilă să vorbească și rămâne sub observație. Ea și-ar fi părăsit soțul după o ceartă”, a declarat un oficial al poliției, conform sursei citate anterior.

În prezent, autoritățile continuă să-l caute pe Satish și încearcă să determine circumstanțele exacte ale acestui incident șocant.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!