O femeie, administrator de bloc, a fost ucisă de un vecin. Motivul halucinant pentru care bărbatul a recurs la acest gest 

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 mar 2024, 22:16

Motivul halucinant pentru care bărbatul a ucis-o pe administratora blocului în care locuia. Acesta credea că l-a păcălit să semneze acte prin care să îi ia casa

Sursa: PixaBay

O femeie în vârstă de 56 de ani, administrator al Asociației de Proprietari, a fost ucisă cu brutalitate în propria scară de bloc. Incidentul tragic a avut loc în timpul unei neînțelegeri aparent banale, care a culminat cu un act de cruzime extremă.

Autorul atacului este un locatar al blocului, a fost identificat ca fiind autorul atacului care a lăsat comunitatea locală șocată și îngrozită.

Motivul halucinant pentru care bărbatul a ucis-o pe administratora blocului în care locuia

Motivul sinistru al crimei pare să fie legat de o confuzie fatală: bărbatul a crezut că și-a vândut casa atunci când a semnat un document la recomandarea administratorului blocului, însă în realitate era vorba despre un simplu proces verbal în legătură cu o revizie la centrala de gaze.

Evenimentele s-au desfășurat rapid. Ucigașul, în vârstă de 57 de ani, s-a întors acasă într-o stare de agitație și a început să se certe violent cu vecina sa, totodată administratora blocului, care se afla în biroul ei de la parter. Deși vecinii au intervenit la auzul țipetelor, agresorul a continuat să-și exercite violența, până a lăsat-o fără suflare pe femeie.

„M-a înșelat.

Mi-a luat casa,”
sunt mărturiile cutremurătoare ale criminalului.

„L-am întrebat dacă intră în scară, a spus că nu, după aceea, să-i țin ușa. Și a intrat repede în scară. După aceea eu m-am dus acasă și după 20-30 de minute, am început să aud țipete.

Imediat după aceea, bărbatul a urcat în apartament, la etajul 5 al acestui bloc, a luat un cuţit şi a coborât din nou la parter, hotărât să ucidă.

A intrat aici, în biroul în care era administratora, şi a înjunghiat-o de 25 de ori,” a spus un martor, potrivit Observator.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Chiar nu se aşteptam din partea dânsului. Suntem şi noi într-un şoc foarte mare. (n.r. Administratora) foarte veselă, de treabă, cu zâmbetul pe buze. Nu a avut cu nimeni, niciodată un conflict,” a mai spus o vecină.

Citește și: Vecinii scot la iveală detalii uluitoare din viața lui Mirel Dragomir: ,,Ajuta ori de câte ori era cazul“. Unde a fost surprins de polițiști după ce a comis oribila crimă

Bărbatul care a ucis-o pe femeie este un fost inginer CFR

Autorul crimei este fost inginer CFR. Mai mult, chiar înainte de comiterea crimei, bărbatul ar fi participat la o petrecere de familie organizată de Rodrigo Maxim, liderul sindicatului CFR și cumnatul său. Oamenii din jur povestesc că agresorul a părăsit brusc petrecerea, fără niciun avertisment, ceea ce a stârnit confuzie în rândul acestora.

Nimeni nu bănuia gândurile întunecate care îl măcinau.

Se pare că gândul că a fost înșelat au fost motivul acestei tragedii. Agresorul era convins că administratora blocului l-a păcălit și l-a determinat să semneze un contract prin care își cedează apartamentul. În realitate, documentele erau doar un simplu proces verbal, o formalitate necesară în urma reviziei la centrala de gaze.

Citește și: Mesajul dur transmis de o fostă studentă la Medicină criminalului Andreei: „Mirel... cuiva îi vei ieși în cale. Abia aștept”

După comiterea crimei, agresorul a rămas în scara blocului și a așteptat sosirea poliției.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.