O femeie adultera si o serie de amanti trasi pe sfoara! Astazi, in prima editie a noului sezon "Ochii din umbra”, de la 23.00, la Kanal D

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:23

La echipa emisiunii „Ochii din umbra” apeleaza Irina ingrijorata ca fratele ei, Viorel, se complace intr-o casnicie care nu-l onoreaza.

Viorel este casatorit de 4 ani cu Oana, o femeie care i-a sucit mintile si asupra careia acum planeaza suspiciunea de infidelitate.

Conform spuselor cumnatei ei, Oana este vazuta des in compania altor barbati care de multe ori o si conduc acasa, este excesiv de preocupata de infatisarea ei si nu lasa telefonul din mana.


Fara stirea fratelui ei, Irina demareaza o ancheta care scoate la iveala o fata nestiuta a tinerei sotii.
Oana se intretine pe retele matrimoniale cu diversi barbati, este in cautarea unei mari iubiri si crede ca a si gasit-o.

Cat timp sotul ei este plecat in delegatii, femeia isi da intalniri si se prezinta de fiecare data ca fiind altcineva. Lucrand ca agent imobiliar, Oana pune ochii pe un client mai instarit de care se simte atrasa si face tot ce-i sta in putere sa-l cucereasca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Minciunile continua si in relatia extraconjugala, femeia incercand sa ascunda faptul ca este casatorita.
La ce este in stare sa apeleze o femeia pentru a-si justifica in fata amantului infidelitatea si minciuna, ce trucuri considera unele femei ca trebuie sa faci pentru a prinde pestisorul de aur si cum sunt indusi in eroare unii barbati prin jocurile murdare ale celei pe care o iubesc, vedeti in primul episod al noului sezon „Ochii din Umbra”!


Nu ratati in aceasta duminica, de la ora 23:00,  la „Ochii din umbra”o poveste incendiara despre prefacatorie fara limite!