O femeie de 24 de ani, din Marea Britanie, a murit la patru zile după logodnă, după ce a amestecat în ceai cu lingurița greșită

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 oct 2023, 04:30

Femeia avea alergie acută la lactate și a amestecat în ceai cu o linguriță care intrase în contact cu produsele de acest fel

Sursa: Craig McKinnon

O femeie de doar 24 de ani, din Marea Britanie, se afla în vacanță cu iubitul ei, când, deodată, folosind lingurița greșită, a murit. Cei doi se aflau în Africa de Sud.

Jess, o femeie de 24 de ani din Marea Britanie, și iubitul ei se aflau în Africa de Sud, unde acesta o ceruse în căsătorie. După doar patru zile, aceasta a murit, după ce, fără să își dea seama, a folosit lingurița greșită.

O femeie din Marea Britanie a murit, după ce a folosit o linguriță greșită

Conform The Mirror, Jess Prinsloo traversa cea mai frumoasă zi din viața ei, fiind cerută în căsătorie de către Craig McKinnon.

După doar câteva zile, aceasta a dezvoltat o reacție fatală, după ce a amestecat în ceai cu lingurița greșită.

Femeia avea alergie acută la lactate și a amestecat în ceai cu o linguriță care intrase în contact cu produsele de acest fel. Săptămâna trecută, bărbatul s-a întors în Mare Britanie cu cenușa iubitei sale.

„O mare parte din familia ei locuiește în Africa de Sud și nu mai fusese înapoi de șase ani, așa că am știut că nu exista un loc mai bun pentru a o cere în căsătorie”, povestea Craig McKinnon.

Citește și: ”Ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan au fost: Albert, te iubesc!” Romanița Iovan, despre noaptea fatidică în care soțul ei a murit în accidentul aviatic din Apuseni

După ce a folosit lingurița greșită, după doar câteva secunde, Jess a intrat în anafilaxie, a ajuns de urgență la spital și s-a stins, tot acolo, în Ajunul Anului Nou.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși Jess avea la ea cele necesare pentru un șoc anafilactic, susbstanțele respective nu și-au făcut efectul. „Când Jess a murit, a murit și o parte din mine- dar nu este nimeni de vină pentru moartea ei. Dar, Doamne, ea a fost la un pas de a muri de câteva ori", a mai povestit logodnicul acesteia.

Jess a fost la doar un pas de moarte de mai multe ori

Conform iubitului ei, „Altă dată, a comandat un desert vegan care nu ar fi trebuit să aibă lactate și a avut nevoie de antihistaminice, un EpiPen și un drum la spital. Nu am mai mâncat lactate timp de aproximativ trei ani, pentru că, pur și simplu, nu merita riscul", a mai precizat acesta.

Familia fetei a pornit o strângere de fonduri, pentru a rueși să acopere toate cheltuielile necesare.

Citește și: Un bătrân de 74 de ani din Suceava, aflat în stare de ebrietate, a fost lovit, în aceeași zi, de două mașini. Acesta a ajuns la Ugențe de fiecare dată

„Nu am avut nici o problemă! Este ceva ce oamenii nu pot controla și îi poate ucide. Vreau doar ca oamenii să asculte și să înțeleagă cât de grav este acest lucru”, a mai spus partenerul femeii.