O femeie de 25 de ani a murit după ce a născut gemene. Nicoleta Pârvu este fosta Miss Adolescență 2016

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 ian 2023, 12:39

O femeie în vârstă de 25 de ani, pe nume Nicoleta Pârvu, a murit la scurt timp după ce a născut gemene. O anchetă a fost deschisă, pentru a se afla cauzele

Nicoleta Pârvu a murit la scurt timp după ce a născut gemene, la începutul perioadei care trebuia să fie cea mai frumoasă din viața ei. Femeia de doar 25 de ani și-a dat ultima suflare, iar prietenii și familia așteaptă să afle ce a cauzat această tragedie.

O mamă de 25 de ani a murit, după ce a născut gemene

Nicoleta Pârvu, fosta Miss Adolescență 2016, a murit la vârsta de 25 de ani, la scurt timp după ce a adus pe lume gemene, la Maternitatea Giulești.

Tragedia a avut loc pe data de 29 decembrie, seara.

Nicoleta locuia în București, dar era de fel din Gura Foii. La scurt timp după ce a născut, acesteia i s-a făcut rău, a suferit un stop cardiac, iar medicii au resuscitat-o imediat. Aceasta născuse prin cezariană și a fost transferată la Spitalul Universitar, dar nu a mai putut fi readusă la viață.

Citește și: O mamă din Iași a făcut infarct, după ce a aflat că fiul ei de 22 de ani a murit într-un accident. Băiatul este cel vinovat pentru producerea accidentului

În anul 2016, Nicoleta a lua parte la concursul „Miss Liceu”, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu”, unde a obținut premiul trei, dar și titlul de „Miss Adolescență”. Nicoleta a fost înmormântată pe data de 1 ianuarie, la 13:00, la Gura Foii, conform cronica-gaestiului.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

O minoră de 17 ani a murit la patru luni după ce a născut

În vara anului trecut, o adolescentă de doar 17 ani a murit la patru luni de când a născut. Trei medici din Focșani sunt cercetați penal pentru cele întâmplate, fiind acuzați de ucidere din culpă, dar au continuat să își facă meseria, ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Cătălina și-a adus băiețelul pe lume, în luna aprilie, în urma unei operații de cezariană, la Spitalul Sf. Pantelimon din Focșani. După câteva zile, aceasta a ajuns acasă cu copilul ei, dar avea dureri diferite de cele de după naștere.

Starea ei de sănătate se agrava de la o zi la alta, lucru ce a fost confirmat de către mama ei. „După operație, fata nu se simțea bine.

La externare i-a dat o rețetă și i-a spus să nu alăpteze copilul. Deci, ceva ceva știa, ce a făcut...

Timp de două luni de zile fata s-a plâns, a fost la control, i-au zis că totul e ok”, a declarat Rodica Miroiu, conform digi24.ro.

Ulterior, Cătălina a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, dar și-a dat ultima suflare la același spital la care a născut, în luna iulie.

Citește și: Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe, la trecerea dintre ani: „Pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir”

„Sunt total nevinovat, dar o să stabilească organele de anchetă. Nu vreau să intru în amănunte. Eu am dat declarații deja, deci nu am absolut nimic de ascuns”, a declarat Cristian Onia, unul dintre medicii cercetați penal.