O femeie de 30 de ani a rămas însărcinată, dar nu știe cine este tatăl. Tot ce își amintește despre el este că avea 19 ani

Author: Lavinia Medrea

O femeie de 30 de ani a rămas însărcinată, dar nu știe cine este tatăl

Sursa: PixaBay/https://www.canarianweekly.com - colaj Kanal D

O femeie în vârstă de 30 de ani a avut o aventură de o noapte, în urma căreia a rămas însărcinată. Acum, tânăra îl caută pe tatăl viitorului copil.

După ce a avut o experiență de o noapte, o femeie în vârstă de 30 de ani a rămas însărcinată. Acum, îl caută pe tatăl viitorului lor copil, despre care nu mai știe nimic în afară de faptul că avea 19 ani. 

O femeie a rămas însărcinată, dar nu știe cine este tatăl 

Sarah-Jayne Snow, o scoțiancă în vârstă de 30 de ani, a avut o aventură de o noapte cu un tânăr de 19 ani în Tenerife, Spania, acolo unde femeia se afla în vacanță.

După ce au băut câteva cocktail-uri, cei doi și-au început povestea de dragoste pe o plajă. La câteva luni distanță, Sarah a aflat că este însărcinată și a început să-l caute pe tatăl copilului. Tot ce vrea este să-l anunțe că va avea un copil și să-l asigure că, dacă într-o zi își va dori să facă parte din viața lui, este mai mult decât binevenit.

Citește și: Vlăduța Lupău este în culmea fericirii: „Îmi stă inima”. Vestea dată de artistă cu zâmbetul pe buze, fără să își poată stăpâni încântarea

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

@chezeleoh #duet with @Sarah-Jayne Snow #helpmefindhim ♬ Never Forget You- Noisettes

„Știu că avea 19 ani. Nu am schimbat numerele de telefon și nu-mi amintesc numele, tot ce îmi amintesc este că lucrează la centrul comercial Braehead din Glasgow. Când am aflat că sunt însărcinată, am știut că trebuie să încerc să-l găsesc.

Pot să am grijă de fiul meu singură, dar nu vreau ca el să simtă că nu știe cine este tatăl lui. Tot ce vreau este ca el și familia sa să știe că va deveni tată, astfel încât, dacă vor dori să facă parte din viața copilului, vor putea face asta”, a declarat Sarah-Jayne Snow, relatează  CanarianWeekly.

Tot ce știe despre tatăl copilului este vârsta

Aventura dintre femeia de 30 de ani și tânărul de 19 ani a avut loc anul trecut, pe 5 august.

Citește și: Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Detaliul care a ridicat semne de întrebare. Fanii vedetei au observat: "Vine bebe"

„El avea 19 ani și eu 29. La început, nu am vrut nimic cu el, dar am ajuns să facem dragoste.

Acum vreau doar să știe ce s-a întâmplat, că va fi tată. Nu-i cer nimic, dar are dreptul să știe. Nu îmi voi pierde speranța de a-l găsi, așa că trebuie să știe că în curând va avea un copil și că acest băiețel va ști, în viitor, cine este tatăl lui”, a mai spus Sarah-Jayne.