O femeie de 86 de ani din Focșani a decedat, în biserică, în timpul slujbei de Înălțare. Totul s-a întâmplat sub ochii credincioșilor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 mai 2023, 12:00

Dintr-o dată, femeia cade ca secerată la pământ, după ce i s-a făcut rău

Sursa: Pexels.com

O femeie în vârstă de 86 de ani a murit, într-o biserică din Focșani, chiar în timpul slujbei de Înălțare. Echipele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Astăzi, 25 mai, în timpul slujbei de Înălțare, o femeie în vârstă de 86 de ani a murit, într-o-biserică din Focșani. Când ambulanța a sosit la fața locului, aceasta intrase în stop cardio-respirator.

O femeie din Focașni a murit în timpul slujbei de Înălțare, în biserică

Femeia și alți credincioși participau la slujba de Înălțare. Dintr-o dată, femeia cade ca secerată la pământ, după ce i s-a făcut rău.

Credincioșii au sunat imediat la 112, dar, când ambulanța a sosit la fața locului, femeia intrase, deja, în stop cardio-respirator.

Echipajul medical a resuscitat-o timp de 45 de minute, însă, din păcate, fără rezultat. Prin urmare, a trebuit să fie declarat decesul acesteia. Incidentul a avut loc la Biserica „Sfântul Prooroc Samui”, cu puțin timp înainte de ora 08:00.

„Joi, la ora 07,57, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru persoană cu o stare de lipotimie, la biserica de pe Strada Mare a Unirii din Focşani.

La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip B2, cu asistent, care a identificat o persoană de 86 ani, de sex feminin, aflată în stop cardio-respirator.

Citește și: Un copil de patru ani s-a spânzurat din greșeală, într-un parc din Ucraina. Personalul stătea pe telefon și nu a văzut ce face minorul

Echipajul de pe ambulanţă a început manevrele de resuscitare cardio-pulmonară avansate.

La solicitare s-a deplasat şi un echipaj SAJ tip B1, cu medic", a transmis Gabriela Moroș, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde se va efectua autopsia, în vederea stabilirii cauzei decesului.

O femeie din Buzău a fost găsită carbonizată, în apartament

O femeie din Buzău a fost găsită carbonizată și cu arsuri pe corp, în apartamentul ei, în urma unui incendiu care a luat naștere chiar în această dimineață. Potrivit ISU Buzău, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință.

Femeia de 57 de ani a fost găsită carbonizată. Aceasta locuia împreună cu o altă femeie, în vârstă de 88 de ani, cea din urmp suferind arsuri de gradul al doilea la nivelul feței și o intoxicație de fum.

Citește și: Cum s-a produs accidentul de pe E85, în urma căruia doi părinți și copilul lor și-au pierdut viața. Familia mai avea zece km și ajungea acasă

Cele două erau mamă și fiică, iar focul a început cu puțin timp înainte de ora șapte. Femeia de 88 de ani a încercat să ajungă în camera unde fiica ei se afla, dar fumul gros și flăcările nu i-au permis să facă acest lucru.

Mai mult decât atât, șase persoane s-au autoevacuat din bloc, iar pompierii au intervenit, pentru evacuarea celorlalți, pentru evitarea unui dezastru de proporții.