O femeie din America a găsit rămășițele soțului, într-o debara, la opt luni de când l-a dat dispărut

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 dec 2023, 04:50

Dispariția acestuia fusese semnalată pe data de 27 aprilie 2022

Sursa: The Independent

O femeie din America a găsit rămășițele soțului ei, pe care îl dăduse dispărut de opt luni, într-o debara. Aceasta a făcut descoperirea șocantă, atunci când a vrut să ia niște decorațiuni.

O femeie din America a găsit rămășițele soțului la opt luni de când l-a dat dispărut, într-o debara. Bărbatul s-a sinucis, iar femeia nu a aflat decât în momentul în care a căutat unele decorațiuni de Crăciun.

O femeie din America și-a găsit soțul într-o debara, la opt luni de când l-a dat dispărut

Incidentul terifiant a avut loc în Illinois, atunci când Jennifer Maedge, după opt luni de când l-a dat dispărut pe Richard Maedge, i-a găsit rămășițele.

Dispariția acestuia fusese semnalată pe data de 27 aprilie 2022 și, deși poliția a investigat dispariția lui, efectuând, inclusiv, căutări în locuința conjugală, Jennifer Maedge a fost cea care l-a găsit, pe data de 11 decembrie.

Citește și: Motivul pentru care o mamă din Satu Mare și-a sufocat bebelușul și l-a aruncat într-un canal din spatele casei, imediat după ce a născut

„M-am decis să pun bradul de Crăciun și căutam niște ornamente de Crăciun și, atunci, l-am descoperit", a povestit văduva, pentru St. Louis Post-Dispatch, în luna decembrie. Conform raportului medical, bărbatul își pusese capăt zilelor.

Conform spuselor femeii, ultima lor discuție a avut loc chiar cu o zi înainte de a-l da dispărut. Richard Maedge îi spusese că va pleca mai devreme de la serviciu, dar, când aceasta a ajuns acasă, nu îl găsise nicăieri.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deși un miros „ca de canalizare” se simțea peste tot, nimeni nu l-a găsit pe bărbat

Cu toate acestea, mașina lui era parcată acasă, iar cheile și portofelul erau la locul lor. Nici poliția nu l-a găsit.

Când forțele de ordine se aflau în casă, după ce dispariția a fost raportată, un miros puternic „de canalizare” se simțea, dar nimeni nu a găsit nimic.

Nici când poliția a fost chemată a doua oară, din același motiv, trupul neînsuflețit al bărbatului nu a fost găsit. Ulterior, familia a sunat un instalator, care a venit și a montat un capac pe o țeavă de canalizare, la subsol, care părea a fi locul de unde ieșea acel miros.

Citește și: Cine este femeia care și-a vândut propriul copil unui bărbat în vârstă de 70 de ani, pentru suma de 90.000 de euro

Pe data de 11 decembrie, când femeia a căutat niște decorațiuni de Crăciun, într-o debara, a dat peste rămășițele soțului ei. Un medic legist a declarat, pentru KTVI, relatează The Independent, că trupul neînsuflețit depășise stadiul de descompunere.

Femeia l-a descoperit după mai bine de jumătate de an, deoarece cadavrele care ajung până în acest punct nu mai miros. Potrivit autopsiei care a fost efectuată, nu există nicio suspiciune conform căreia bărbatul să fi fost ucis.