O femeie din Caraș-Severin și-a dat în judecată amantul, după ce acesta i-a dezvăluit soțului ei că au o relație ascunsă. Suma incredibilă pe care a cerut-o femeia

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 feb 2024, 10:38

O femeie din Caraș-Severin și-a dat în judecată amantul, după ce acesta i-a dezvăluit soțului că are o relație cu partenera sa. Suma incredibilă pe care a cerut-o femeia

Sursa: Pexels.com

Situație parcă desprinsă dintr-o telenovelă. O femeie din Caraș-Severin a decis să-și dea în judecată amantul pentru daune morale, după ce acesta a făcut publică relația lor.

Deși Judecătoria Caransebeș a respins inițial cererea, Tribunalul Caraș-Severin a decis să acorde femeii daune morale în valoare de 5.000 de lei, o hotărâre care poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Timișoara.

Femeia și-a dat în judecată amantul

Potrivit adevărul.ro, procesul s-a desfășurat în jurisdicția Judecătoriei Caransebeș, unde femeia a susținut că în luna decembrie 2022, amantul ei a vizitat-o acasă în timp ce era în compania soțului și a fiicei sale.

Conform declarațiilor femeii, bărbatul i-ar fi adresat injurii și acuze de infidelitate, fapt ce a condus la deschiderea procesului.

În replică, amantul a argumentat că relația lor extraconjugală era reală și că, în timpul vizitei din decembrie 2022, s-a simțit deranjat de atitudinea femeii. A recunoscut public existența legăturii lor în fața soțului femeii, fapt ce a complicat situația și a condus la dezvăluirea publică a relației lor.

Citește și: „Eu sunt amantul Mihaelei”. Radu, dezvăluiri inedite din relația cu Mihaela. Ce au pus la cale câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Femeia din Caran-Sebeș a mai reclamat că bărbatul i-a trimis  „o înregistrare care conţine aspect neadevărate, iar în localitate – la bar, la alte evenimente, a denigrat-o afirmând tot felul de lururi neadevărate”.

Bărbatul dat în judecată s-a apărat, spunând că  „nu este real modul în care reclamanta a prezentat faptele”.

Tribunalul a decis să-i acorde femeii daune morale de 5.000 de lei

Judecătoria Caransebeș a respins inițial cererea femeii, dar Tribunalul Caraș-Severin a hotărât să acorde daune morale  în valoare de 5.000 de lei. Cu toate acestea, hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Timișoara.

Citește și: „Nu mai sunt amantă, sunt iubită”. Cum a scăpat Iuliana Marciuc de statutul de amantă

„Tribunalul va avea în vedere şi culpa reclamantei (reţinută anterior), precum şi existenţa bazei factuale.

De asemenea, va avea în vedere şi faptul că relaţia reclamantei cu soţul său a fost afectată, faptul că i s-a adus un grav prejudiciu de imagine (reclamanta părăsind localitatea în care locuia), că au fost afectate relaţiile reclamantei şi cu persoanele apropiate şi locuitorii satului. Pentru aceste considerente, tribunalul constată că pârâtul i-a adus reclamantei în mod evident atât un prejudiciu de imagine, cât şi o puternică stare de frustrare”,  a
justificat Tribunalul Caraș-Severin acordarea daunei morale în valoare de 5.000 de lei.