O femeie din Coreea de Sud a fost arestată, după ce a ucis doi copii și i-a ascuns în valize. Aceasta ar fi chiar mama lor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 iun 2023, 03:05

O femeie din Coreea de Sud a fost arestată, după ce a ucis doi copii și i-a ascuns în valize

Sursa: reuters

O femeie din Coreea de Sud a ucis doi copii, iar trupurile neînsuflețite ale acestora le-a ascuns în niște valize pe care le-a dus într-un depozit din Noua Zeelandă.

O femeie din Coreea de Sud a fost arestată, după ce a fost acuzată de uciderea a doi minori și de ascunderea trupurilor în niște valize ce au fost, ulterior, cumpărate la o licitație.

Femeia din Coreea de Sud ar fi fost chiar mama copiilor

Conform Reuters, astăzi, 15 septembrie, femeia în vârstă de 42 de ani a fost arestată și se crede că cei doi copii uciși de ea ar fi fost chiar ai săi.

În tot acest timp, poliția din Auckland cere ca femeia să fie extrădată, pentru a putea răspunde acuzațiilor care i se aduc.

Cele două cavadre ale copiilor de cinci și de zece ani au fost ascunse în valize, în urmă cu mai mulți ani, valize ce au fost cumpărate la o licitație în urmă cu nu mult timp. Persoanele care au făcut descoperirea macabră au anunțat poliția în urmă cu doar câteva zile, pe data de 11 august.

Drept urmare, poliția din Noua Zeelandă a solicitat un mandat de arestare a femeii în temeiul mandatului de extrădare și cere ca femeia să fie extrădată în Noua Zeelandă, pentru a putea fi pusă sub acuzare.

Citeste si: Mesajul dureros al lui Alexandru Cumpănașu, în ziua în care Alexandra Măceșanu ar fi trebuit să împlinească 19 ani

Agresoarea a fost arestată la ora 1 dimineața, într-un apartament din Seul.

În timp ce aceasta era escortată de către poliție, și-a acoperit fața cu o glugă, pentru a nu fi recunoscută.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Femeia a fost arestată în urma mobilizării internaționale

Tofilau Fa'amanuia Vaaelua, detectiv, a declarat că femeia a fost găsită și arestată cu ajutorul tuturor eforturilor colective ce au fost depuse la nivel internațional.

„Faptul că cineva a fost arestat în străinătate într-o perioadă atât de scurtă de timp s-a datorat asistenței autorităților coreene și coordonării de către personalul Interpol al poliției noastre din Noua Zeelandă”.

De asemenea, a fost recunoscut și „sprijinul copleșitor din partea publicului de la începutul unei anchete foarte dificile", susține The Guardian.

Femeia de 42 de ani ar fi fugit din Coreea de Sud în urmă cu patru ani, după ce au avut loc cele două crime.

Conform Agenției Naționale de Poliție din Seul, poliția din Noua Zeelandă a fost informată cu privire la locul în care femeia se afla.

Citeste si: Trei copii, găsiți morți pe o plajă. Unde a avut loc descoperirea macabră și ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Tatăl celor doi copii s-a stins din viață din cauza cancerului, înainte ca cei mici să fie uciși cu sânge rece, iar bunicii micuților se află în Noua Zeelandă.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate până în acest moment, s-a concluzionat faptul că familia care a făcut descoperirea macabră nu avea nicio legătură cu cei doi copii.