O femeie din Fălticeni s-a aruncat de la etaj, după ce a fost părăsită de amant. Relația a început când soțul acesteia a plecat pe vapor

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 sep 2023, 06:00

O femeie din Fălticeni s-a aruncat de la etaj, după ce a fost părăsită de amant. Relația a început când soțul acesteia a plecat pe vapor

Sursa: pexels

O femeie în vârstă de 33 de ani, din Fălticeni, a încercat să se sinucidă, aruncându-se de le etaj, după ce a fost părăsită de amant. Soțul ei este marinar și are o fiică dintr-o relație anterioară

După ce a fost părăsită de aman t și din cauza suferinței cu care se confrunta, o femeie din Fălticeni a vrut să își încheie socotelile cu viața și s-a aruncat de la etaj.

O femeie din Fălticeni s-a aruncat de la etaj, după ce a fost părăsită de amant

Soțul acesteia este marinar, motiv pentru care nu stă prea mult pe acasă, iar acesta a fost cadrul perfect pentru ca o relație extraconjugală să înceapă.

Femeie are grijă de o fată de șase ani, care provine dintr-o relație anterioară a acestuia.

Virgil Andrenoiu, soțul femeii care s-a aruncat de la etaj, urmează să împlinească 60 de ani și lucrează pe vapor de 37. Acesta a fost părăsit de cea care i-a dăruit un copil atunci când micuța avea doar nouă luni și a rămas cu micuța, pe vas.

Din cauza situației, acesta a trebuit să caute o femeie care să aibă grijă de copilul ei, iar așa a apărut Alina în viața lui.

Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, când s-au întors în România, Alina și-a găsit pe altcineva și așa a început o relație paralelă.

Citește și: „Copilul meu s-a dus la ușă, la amantă, la 6 dimineața, singur”. Anamaria Prodan povestește cum a aflat despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu actuala lui iubită

„Eu sunt în etate, fac anul viitor 60 de ani, am cunoscut o femeie acum vreo 10-12 ani, care mi-a făcut un copil.

Eu sunt marinar de meserie, stau pe vapor de 37 de ani. Acea femeie a stat cu mine pe vapor, a născut un copil în Olanda, o fetiță, care este sufletul meu, a stat cu mine până la vârsta de nouă luni a fetiței după care a plecat și m-a lăsat cu fetița.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atunci m-am văzut nevoit să caut pe cineva care să mă ajute să-mi cresc copilul și am găsit-o pe Alina. A venit și a stat cu mine pe vapor, aproape un an de zile. În această perioadă ne-am apropiat unul de celălalt și am decis să mergem în România. Așa că am venit la Fălticeni. Ea a rămas acasă cu fetița, iar eu m-am întors pe vapor”, a povestit bărbatul înșelat pentru Glasul Sucevei.

Soțul a fost părăsit pentru cineva cunoscut în mediul online

Marinarul a mai declarat că Alina l- anunțat, în luna noiembrie, că .pleacă la noul ei iubit, pe care l-a cunoscut în mediul online și că nu o să mai aibă nici grijă de fată.

Citește și: Cine a ucis-o pe femeia din Mehedinți, găsită în pădure. Vecinii spun că practica cea mai veche meserie din lume, îndemnată chiar de iubit: „Maşini după maşini, ea captura tot”

Mai mult decât atât, bărbatul a mărturisit că era pregătit să o ierte, doar că, din cauza faptului că a purtat o discuție cu iubitul ei, Alina i-a reproșat că i-a „stricat dragostea ”, deoarece amantul o părăsise și s-a aruncat de la etaj.

Femeia este internată la Spitalul Județean Suceava, iar starea ei de sănătate este foarte gravă.