O femeie din Iaşi şi-a călcat din greşeală cu maşina copilul de doi ani, în timp ce parca. Băieţelul a murit în curtea casei

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 10 iul 2023, 03:10

O familie din Iași trece prin clipe groaznice! Într-o clipă de neatenție și-a pierdut copilul de doi ani.

Accident extrem de grav într-o comună din judeţul Iaşi. Un copil de doi ani și-a pierdut viața, după ce a fost călcat cu maşina de propria mamă.

Citeste si: Dani este tânărul ucis de șoferul de 80 de ani care a întors pe linia dublă continuă în stațiunea Mamaia. Era căsătorit și avea doi copii

O femeie din Iaşi şi-a călcat din greşeală cu maşina copilul de doi ani, în timp ce parca. Băieţelul a murit în curtea casei

Femeia din Iași îşi parca autoturismul şi fără să observe și-a lovit propriul copil cu mașina. Din păcate, micuțul a fost grav rănit.

La fața locului s-au deplasat imediat medicii, însă, aceștia nu au mai putut face nimic pentru copil, fiind declarat decesul băiețelului. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Un bătrân care nu avea permis de conducere și-a pus nepotul de 12 ani să se urce la volanul mașinii pe care o conducea, deoarece consumase băuturi alcoolice

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

"La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 11.40,

o femeie din comuna Scânteia, județul Iași a sesizat faptul că, în timp ce efectua manevre de parcare a unei autoutilitare în curtea imobilului l-a acroșat pe fiul său, accidentându-l grav. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul copilului", transmite IPJ Iaşi.

Un tânăr a fost ucis de un șofer de 80 de ani pe bulevardul Mamaia

Dani, un tânăr motociclist, a murit după ce a intrat în plin într-o mașină care întorcea pe linie dublă continuă. Bărbatul

de 28 de ani mergea pe Bulevardul Mamaia, iar la un moment dat o mașină condusă de un bărbat de 80 de ani i-a tăiat calea. Tânărul nu a mai avut timp să reacționeze și s-a lovit în plin de autoturism. În ciuda încercărilor medicilor de a-i salva viața, pentru Dani a fost prea târziu.

„Vineri, 7 octombrie, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 80 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.