O femeie din Marea Britanie a dispărut fără urmă. Telefonul acesteia, când a fost găsit, era conectat la o întâlnire online

Author: Andreea Buinoschi

Aceasta ieșise la o plimbare pe malul râului Wyre, iar dispariția ei a dus la deschiderea unei anchete de amploare

Sursa: facebook, the independent

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 45 de ani, a dispărut fără urmă de aproximativ o săptămână. Aceasta a ieșit cu câinele la plimbare și nimeni nu a mai văzut-o de atunci.

O femeie din Marea Britanie este de negăsit de câteva zile, după ce a ieșit să își plimbe câinele, într-un loc ce nu îi inspira prea multă siguranță.

O femeie din Marea Britanie a dispărut de aproximativ o săptămână

Nicola Bulley a dispărut în urmă cu cinci zile și nimeni nu mai reușește să dea de ea. Aceasta ieșise la o plimbare pe malul râului Wyre, iar dispariția ei a dus la deschiderea unei anchete de amploare.

Printre echipele da salvare care sunt implicate se numără inclusiv Lancashire Fire and Rescue, Bowland Pennine Mountain Rescue Team și North West Underwater Search Team, iar poliția din Lancashire a făcut apel la un „potențial martor cheie” să se prezinte.

Martorul a fost identificat ca fiind un bărbat de aproximativ 70 de ani, de 1,80 m înălțime, de culoare albă, care își plimba câinele, se afla în zona în care femeia a dispărut.

Citește și: Soția lui Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate. Marilena a fost internată de urgență în spital

Al doilea potențial martor a fost surprins de camerele de supraveghere la ora 08:48, în apropierea aceleiași zone, potrivit The Independent.

Paul Ansell, partenerul de viață al femeii, susține că a căutat-o pe aceasta toată duminica, 29 ianuarie.

„Este doar un iad perpetuu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Este pur și simplu o neîncredere totală. Trăim asta, dar nu pare real. Tot ce putem spune este că trebuie să o găsim. Are două fetițe care au nevoie de mămica lor acasă. Trebuie să primim niște vești bune acum”, a spus acesta.

Femeia dispărută nu se simțea în siguranță în locul respectiv

Cu doar câteva săptămâni înainte de a dispărea, femeia a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care spunea că plimbările de pe marginea râului Wyre sunt „înfricoșătoare”: „O plimbare foarte rece și cețoasă în această dimineață, nu este o zi în care să îți uiți mănușile! Și puțin înfricoșătoare! M-a pregătit pentru ziua de azi, totuși, iar Willow s-a distrat de minune”.

Ceea ce a ridicat un semn și mai mare de întrebare a fost faptul că telefonul acesteia a fost găsit pe o bancă și era conectat la un apel virtual.

„Era la o convorbire de ședință, care era încă activă, era conectată la convorbirea de conferință și nu fusese întreruptă. Se pare că era în surdină și nu avea camera pornită. Ea asculta în timp ce își plimba câinele”, a precizat Supt Riley.

Citește și: Motivul incredibil pentru care un bărbat și-a ucis soția. A lovit-o puternic cu o cratiță în cap

Conform aceleiași surse, pentru moment, nu există nicio dovadă că femeia ar fi fost atacată sau că ar fi avut loc o activitate criminală.