O femeie din Marea Britanie a murit subit, după ce a acuzat dureri de umăr. Aceasta și-a dat ultima suflare în somn

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 feb 2023, 13:20

Deoarece nu se simțea bine, a decis să își facă un duș fierbinte și să se mai odihnească puțin

Sursa: Facebook

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 41 de ani, a murit în somn, după ce a spus că o doare umărul. Soțul ei este cel care a găsit-o fără viață, atunci când s-a dus să o trezească.

O femeie din Marea Britanie, mamă a doi copii, a murit în somn, după ce a acuzat dureri de umăr. Femeia a crezut că un duș fierbinte va rezolva problema, însă nimeni nu avea de unde să știe că aceasta nu se va mai trezi niciodată.

O femeie din Marea Britanie a murit în somn

Clare Duggy s-a trezit într-o dimineață cu o durere de umăr.

Deoarece nu se simțea bine, a decis să își facă un duș fierbinte și să se mai odihnească puțin. Prin urmare, femeia s-a întors în pat și i-a spus lui Richard, soțul ei, să o trezească, dacă o să doarmă prea mult.

După câtva timp, Richard s-a întors în cameră, pentru a vedea cum se mai simte soția sa. Din nefericire, aceasta nu mai răspundea, motiv pentru care a sunat imediat la salvare, însă nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Deceseul acesteia a fost pronunțat pe data de 8 ianuarie. „Eram distrus emoțional. Urlam.

Am fugit în dormitorul fiicei mele și am sunat direct la serviciile de urgență. Nu mi se pare real, dar totul pare ca și cum ar fi fost în ceață. A trecut atât de repede”, a povestit soțul femeii pentru Manchester Evening News.

Citește și: Cine este bărbatul din Dolj care a fost înjunghiat într-un conflict spontan. A fost dus de urgență la spital

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În urma investigațiilor, s-a arătat că aceasta suferea de embolie pulmonară. Clare a lăsat în urmă și doi copii, de 15 și de 16 ani care, acum, vor române în grija tatălui, în Little Hulton.

Mama lui Clare a murit înainte de Crăciun

Pe data de 19 decembrie, mama lui Clare a murit subit și misterul nu a fost rezolvat nici până acum. „Moartea lui Catherine este încă în curs de investigare. A fost un mare șoc. Nu se simțea bine de ceva vreme și lua multe analgezice. Clare petrecea mult timp cu mama ei, trebuia să treacă pe lângă casa ei pentru a ajunge la serviciu, așa că o vedea zilnic”, a mai spus Richard.

Clare era angajată a companiei Kenny Waste Management, iar persoanele din jur aveau doar lucruri frumoase de spus despre ea: „frumoasă, minunată și spumoasă” și plăcută de toată lumea.

Citește și: Un primar a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Acesta se afla la al patrulea mandat al carierei sale

Clare s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de a aniversa zece ani de căsnicie cu Richard.

Nici copiii lor nu trec mai ușor peste ceea ce se întâmplă: „Fiul meu este încă închis în sine. A fost mai rău pentru fiica mea.  În timp ce vorbeam la telefon cu paramedicii, dormitorul ei era chiar alături. Ea a auzit tot ce se întâmpla”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.