O femeie din Texas a fost condamnată la 55 de ani de închisoare, după ce și-a ucis prietena, pentru a-i lua copilul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 nov 2023, 07:05

Crima a avut loc în anul 2019, în Austin, Texas, la scurt timp după ce Heidi născuse

Sursa: nbcnews.com

O femeie din Texas, în vârstă de 37 de ani, a fost condamnată la 55 de ani de închisoare, după ce a recunoscut că și-a ucis prietena în vârstă de 33 de ani, pentru a-i lua copilul.

O femeie din Texas a pledat vinovată, după ce a fost acuzată că și-a omorât prietena, pentru a-i lua copilul. Cele două erau prietene de aproximativ un deceniu.

O femeie din Texas a fost condamnată la închisoare, după ce și-a ucis prietena, pentru a-i lua copilul

Magen Fieramusca, în vârstă de 37 de ani, a pledat vinovată joi, 2 februarie, după ce a fost acuzată că a ucis-o pe prietena ei, Heidi Broussard, cu patru ani mai mică.

Crima a avut loc în anul 2019, în Austin, Texas, la scurt timp după ce Heidi născuse. Aceasta a răpit și copilul și a încercat să îl treacă pe numele ei, dar, în cele din urmă, ș-a recunoscut fapta.

Prin intermediul unei declarații, Jose Garza, procurorul districtului, Travis County, a precizat că femeia a fost condamnată la 55 de ani de închisoare și a renunțat și la dreptul de a face apel.

Citește și: O femeie din Marea Britanie a dispărut fără urmă. Telefonul acesteia, când a fost găsit, era conectat la o întâlnire online

Totul a început atunci când bebelușul, care avea doar trei săptămâni la acea vreme, a fost dat dispărut. Pe măsură ce ancheta s-a extins, oamenii legii au ajuns și la Magen Fieramusca. Din fericire, copilul a fost găsit în viață, într-o casă din zona Houston.

Tot acolo, a fost descoperit și cadavrul mamei sale.Trupul neînsuflețit al femeii se afla în portbagajul mașinii criminalei. Victima fusese răpită pe data de 12 decembrie 2019 și băgată, ulterior, într-o geantă neagră, potrivit NBC News.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Femeia a fost ucisă prin ștrangulare

Heidi Broussard a fost văzută, pentru ultima dată, lăsându-și primul copil la o școală din Austin și s-a concluzionat că a fost ucisă prin ștrangulare. Margot Carey, copilul lui Heidi, este, acum, în grija tatălui.

Cele două femei se cunoșteau de aproximativ un deceniu, atunci când s-au întâlnit pentru prima dată într-o tabără organizată de o biserică. În dosarul instanței, este precizat faptul că agresoarea chiar avea o cheie a apartamentului victimei.

Mai mult decât atât, cele două femei erau însărcinate și vorbeau chiar despre posibilitatea de a naște în aceeași zi.

Logodnicul victimei le-a spus anchetatorilor că Fieramusca ar fi născut și ea la începutul lunii decembrie, în anul 2019, doar că niciodată nu a văzut o poză cu copilul acesteia. Mai mult decât atât, agresoarea, în ziua în care Heidi a fost răpită, ar fi mers la plajă cu un văr.

Citește și: O femeie din Germania și-a înscenat moartea, după ce și-a ucis sosia găsită în mediul online. Fata ucisă a fost dată dispărută de anul trecut

Ulterior, ofițerul a fost informat că femeia născuse în ziua respectivă, dar nu a oferit niciun detaliu despre naștere.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?