O femeie in varsta a primit cel mai simplu cadou, dar reactia ei iti va smulge o lacrima. Fericirea sta in lucrurile marunte...

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:29

Momentul emotionant in care batrana a deschis cadoul a fost vizionat de peste 4 milioane de ori.

In inregistrare se observa momentul in care o pacienta in varsta e coplesita de emotie in momentul in care primeste un cadou de ziua ei. Angela Withers Berton, o femeie care lucreaza in spitalul in care se afla batrana, a postat pe Facebook momentul in care aceasta a primit drept cadou o pereche de pantofi.

Angela avea o pereche la fel si pacienta ii admira de fiecare data cand ii purta la spital.



Pacienta a exclamat "Uau!" in momentul in care a desfacut cadoul si nu si-a putut stapani fericirea in momentul in care a vazut ce a primit.

"A plans cand a citit felicitarea, dar fericirea de pe fata ei cand a deschis cadoul mi-a inseninat saptamana. O iubesc", a scris Angela pe Facebook.

Urmareste momentul emotionant in clipul urmator:

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

It's

my patient's birthday tomorrow so I found her some bright shoes since she has been admiring mine so much. She cried when she read her birthday card but The joy on her face when she opened her present has made my week. ❤️ her! (Shared with permission).

Posted by Angela Withers Berton on 22 Iulie 2015