O femeie insarcinata a mers la medic sa-si faca ECOGRAFIE, insa a ramas uimita de ceea ce a vazut pe ecranul monitorului: "Cum e posibil asa ceva?"

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:04

Cheryl Stevenson, o gravida in varsta de 32 de ani si iubitul acesteia, Paul Schofield, in varsta de 31 de ani, au mers impreuna la medic pentru a vedea cum evolueaza sarcina femeii.

Insarcinata in 20 de saptamani, Cheryl si iubitul acesteia, tatal copilului, au mers impreuna la medicul ecograf, curiosi s afle mau multe despre cum evolueaza fiul lor. In timpul ecografiei medicul, dar si viitorii parinti au fost uimiti de un gest incredibil facut de bebelus. Acesta isi tinea degetul mare ridicat ca si cum ar fi vrut sa le spuna parintilor: "Buna mami si tati, totul e bine aici!". Cheryl si Paul au fost extrem de emotionanti cand medicul le-a aratat ipostaza in care a fost surpins bebelusul in pantec.



Cei doi sunt impreuna de cinci ani si urmeaza sa devina parinti pentru a doua oara, cuplul mai avand impreuna un fiu in varsta de aproximativ doi ani." E un moment de care ne vom aminti intotdeauna cu placere. Probabil se amuza teribil de a simtit nevoia sa faca un asemenea gest atipic pntru un fat", au declarat parintii pentru Daily Mail.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.