O femeie însărcinată a murit într-un accident rutier, în Arad, după ce rămăsese încarcerată. Un copil a fost dus la spital cu un elicopter SMURD

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 mar 2023, 22:25

Victima încarcerată, fiind vorba de femeia însărcinată, a fost scoasă din mașină cu ajutorul pompierilor

Sursa: ISU Arad

O femeia însărcinată și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier care s-a produs în Arad. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, două dintre ele fiind copii.

O femeie însărcinată a murit într-un accident rutier care s-a produs în Arad. Unul dintre copiii răniți a fost transportat la spital cu ajuorul unui elicopter SMURD.

O femeie însărcinată a murit într-un accident rutier din Arad

Accidentul a avut loc în această după-amiază, marți, 14 martie, în județul Arad, la marginea orașului Ineu. Cinci persoane au fost rănite, trei persoane au fost transportate la spital, a patra a refuzat acest lucru, iar a cincea, femeia însărcinată, a murit.

Victima încarcerată, fiind vorba de femeia însărcinată, a fost scoasă din mașină cu ajutorul pompierilor. În ciuda manevrelor de resuscitare, victima nu a mai avut nicio șansă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au fost nevoite să delcare decesul acesteia.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost identificate 5 victime, printre care una încarcerată, în stare de inconştienţă. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat victima şi au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare”, a transmis ISU Arad.

Trei victime, având diferite traumatisme, au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijirile și investigațiile de care aveau nevoie. Unul dintre copii a fost transportat la spital cu un elicpter SMURD, al doilea copil a fost transportat de către echipajul SMURD TIM, iar a treia victimă a ajuns la spital cu echipajul medical SAJ.

Citește și: Codul rutier 2023: Care sunt noile reguli care se aplică circulației în sensul giratoriu?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar cercetările continuă, pentru a se stabili, cu exactitate, cauzele care au dus la producerea accidentului.

Tată și fiu, răniți grav, după ce se întorceau de la spital

Un tată și fiul lui au fost grav răniți în urma unui accident care a avut loc în Teleorman. Aceștia se întorceau de la spital.

De vină pentru accident a fost un șofer care nu a oprit la STOP, motiv pentru care, s-a ciocnit cu o altă mașină.

Trei persoane au ajuns la spital, iar ambele mașini au fost distruse, în urma accidentului produs în Alexandria, județul Teleorman. Tatăl și fiul se întorceau de la unitatea medicală unde bărbatul a trebuit să meargă, pentru a i se recolta probe biologice, după ce a fost prins în stare de ebrietate la volan.

Citește și: Încă un accident pe drumul morții E85! Doi bărbați au murit după ce au intrat puternic într-un tir în zona Dumbrăveni, Vrancea

Fiul acestuia venise să îl ia, deoarece tatăl lui nu mai avea voie să se urce la volan. A treia persoană care a ajuns la spital este o femeie, pasageră în autoturismul care nu a respectat semnele de circulație.