O FEMEIE INSARCINATA a trait SOCUL VIETII EI: Ce i-au spus medicii cand a mers sa faca o radiografie

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:27

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o experienta socanta, care cu siguranta o va marca pentru tot restul vietii.

Emily era foarte incantata in momentul in care a aflat ca urmeaza sa fie mama pentru prima data. La prima ecografie a avut emotii mari si chiar a plans de fericire, insa dupa doar cateva minute medicii i-au dat o veste crunta.

Ei i-au spus ca bebelusul din burta ei murise la 10 saptamani.

"Medicii au spus ca nu i-au detectat nici o bataie a inimii si in consecinta fatul s-a oprit din evolutie.

Nu am putut suporta si am izbucnit in plans. Insa acesta nu era unul dintre cele mai rele lucruri. O asistenta mi-a zis ca nu pot pleca acasa deoarece trebuie sa astept ca fetusul sa iasa natural sau sa iau medicamente pentru a grabi iesirea lui. Am fost in stare de soc. Sora mea era cu mine si a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a ma calma", a marturisit Emily.


Poate parea incredibil, insa se pare ca instinctul de mama a functionat cum nu se poate mai bine. Tanara a refuzat in acel moment sa faca un avort iar acum, la un an distanta, este o mamica extrem de fericita.

"Puteti sa ii spuneti instinct de mama, pentru ca am stiut ca bebelusul meu traieste. Am zis ca merita sa incerc sa am si o a doua opinie si sa nu iau medicamentul acela", a spus Emily.


Femeia a reusit sa aduca pe lume un bebelus extrem de frumos si sanatos.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.