O femeie însărcinată în șapte luni aproape și-a pierdut viața, după ce socrii i-au dat foc. Totul a pornit de la niște bijuterii

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 oct 2023, 04:25

O femeie însărcinată în șapte luni a scăpat cu viață ca prin minune, după ce socrii acesteia i-au dat foc, deoarece nu ar fi vrut să dea înapoi niște bijuterii. Soțul victimei neagă toate acuzațiile aduse.

O femeie din New Delhi, însărcinată în șapte luni, a fost la doar un pas de a muri, după ce socrii acesteia, sătuli de o neînțelegere, i-au dat foc.

O femeie însărcinată în șapte luni a fost la doar un pas de moarte, după ce socrii i-au dat foc

Poliția a început o anchetă, confirmând faptul că femeia însărcinată, pe nume Khushboo, este internată la Spitalul Safdarjung, după ce a suferit mai multe arsuri pe corp.

Din fericire, aceasta este în stare stabilă și se află sub tratament.

Conform timesnownews.com, declarațiile victimei și cele ale soțului acesteia sunt contradictorii, iar Comisia Delhi pentru Femei a declarat că și soțul acesteia, dar și familia lui sunt implicați în cele întâmplate.

Swati Maliwal, președintele DCW, este cel care a raportat problema, spunând că soțul și socrii au turnat benzină pe femeie, după care i-au dat foc.

„Femeia a suferit arsuri grave și se află sub tratament la spital. Am emis o notificare către poliția din Delhi și oferim tot ajutorul posibil victimei”, a precizat Swati Maliwal.

Citește și: Cine sunt Alexandra și Robert, două dintre cele patru victime ale accidentului din Bistrița. Mașina pe care o conducea tânărul a intrat într-un autocar cu 37 de pasageri

„Conform declarației victimei, ea a fost arsă după ce un băiat a aruncat diluant de vopsea în focul de tabără lângă care stătea. Soțul ei, Veer Pratap, a suferit, de asemenea, arsuri”, a precizat și poliția din New Delhi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Victima ar fi fost și hărțuită de către socrii

Fratele femeii a declarat că aceasta a fost și hărțuită de către socrii și a confirmat și el încercarea de incinerare a acesteia.

Khusboo este căsătorită de aproximativ un an, din luna aprilie a anului trecut. Conflictul a pornit de la niște bijuterii pe care aceasta nu a vrut să le dea înapoi socrilor, deși i-au fost dăruite în timpul ceremoniei de nuntă.

Soțul meu m-a ars cu diluant de vopsea  după ce am refuzat să returnez bijuteriile pe care familia lui mi le-a dăruit în timpul ceremoniei noastre de nuntă”, a spus femeia.

Soțul femeii, în schimb, a declarat: „Stăteam lângă foc, iar când acesta emana fum, un băiat a pus diluant în foc pentru a-l reaprinde.

Imediat, flăcările au devenit mari, iar costumul ei  (n.r. a lui Khushboo) și pantalonii mei au luat foc. Nu am făcut nimic din ceea ce mă acuză ea".

Citește și: Pompierii au reușit să salveze un bărbat în vârstă de 66 de ani, căzut într-o fântână adâncă de 5 metri. Totul s-a întâmplat în județul Neamț

De asemenea, soțul femeii este și el internat la spital, unde primește îngrijirile necesare arsurilor pe care le-a dobândit, deci nu a putut fi arestat.