O femeie s-a aruncat pe linia de metrou, sub privirile călătorilor. Femeia ar avea probleme psihice

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 feb 2024, 01:30

O femeie, care ar avea probleme psihice, s-a aruncat pe linia de metrou a Magistralei 3, în stația „1 Decembrie”

Sursa: Facebook

O femeie s-a aruncat pe linia de metrou a Magistralei 3, sub privirile îngrozite ale călătorilor. Conform primelor informații, femeia ar avea probleme psihice.

O femeie s-a aruncat pe linia de metrou a Magistralei 3, sub ochii celor care așteptau în stație. Femeia care ar avea probleme psihice a fost transportată, de urgență, la o unitate medicală.

O femeie s-a aruncat pe linia de metrou

O femeie, care ar avea probleme psihice, s-a aruncat pe linia de metrou a Magistralei 3, în stația „1 Decembrie”.

Conform martorilor care se aflau în stație în momentul cu pricina, femeia a așteptat pe peron și, în momentul în care a văzut că metroul intră în stație, s-a aruncat în fața lui.

Mai multe persoane care se aflau în stație i-au sărit imediat în ajutor și au reușit să o scoată de pe șine, înainte ca aceasta să fie lovită de metrou. Conform gandul.ro, femeia a fost preluată de ambulanță și dusă la spital, fiind în stare conștientă.

Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora nouă. „Referitor la informațiile apărute în presă, legate de un posibil incident la metrou, facem precizarea că nu a existat un act de suicid la metrou astăzi. La 8:55, în stația 1 Decembrie 1918, o persoană a intrat în calea de rulare.

Citește și: Tragedie azi-noapte în Prahova! Un tânăr în vârstă de doar 23 de ani s-a stins din viață în urma unui cumplit accident. Filmul incidentului

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aceasta a fost scoasă imediat de către personalul Metrorex şi predată organelor de Poliţie. Nu au fost urmări în circulația trenurilor de metrou”, a informat Metrorex.

Un călător a tras sistemul de alarmă la metrou

În urmă cu două zile, 15 mai, un călător a tras semnalul de alarmă, într-un metrou care se deplasa pe ruta Pipera-Berceni.

Garnitura cu pricina a fost retrasă la depou, pentru a fi supusă unor verificări. Incidentul a dus la crearea aglomerației în stația Universitate, unde sistemul de alarmă a fost tras.

Incidentul a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 18:35. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor oferite de Metrorex, toți pasagerii care se aflau în metrou au fost nevoiți să coboare la stația Universitate.

Citește și: Prin ce chinuri au trecut doi copii de cinci și șase ani înainte să se stingă din viață. Corpurile lor au fost găsite pe o stradă, după ce familia îi dăduse dispăruți

„La 18.35 în trenul care a plecat din Pipera spre Berceni a fost tras de sistemul de alarma de către un călător în apropierea staţiei Universitate. Din această cauză trenul a trebuit să se retragă în depou pentru analiză şi verificări. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat ”, a mai transmis Metrorex.