O fetita a fost batuta de un coleg din cauza unui penar! Acum e in STARE GRAVA la spital

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Fetita de 14 ani din Baia Mare, batuta de unul dintre colegii ei se afla internata la Terapie Intensiva la Spitalul de Copii "Marie Curie" din Capitala.

A ramas fara splina in urma loviturilor primite, insa medicii sunt optimisti si spera ca micuta nu va mai avea nevoie de inca o interventie chirurgicala. Fetita este, de  aseara, in grija medicilor din Bucuresti, internata la Reanimare.

Au grija de ea atat mama ei cat si mama baiatului care a lovit-o. Amandoua sunt atente sa nu-i lipseasca nimic. In urma loviturilor, copila a suferit o hemoragie interna, iar chirurgii din Baia Mare au fost nevoiti sa ii scoata splina.



Nenorocirea s-a petrecut la o scoala din Baia Mare, in pauza. Colegii celor doi spun ca cearta a inceput dupa ce fata a aruncat cu un penar dupa baiat. Replica s-a dovedit una dura: trei lovituri puternic care au trimis-o pe eleva pe masa de operatie.

Nu-i usor nici pentru cei doi copii si nici pentru parinti. Baiatul care a batut-o are 13 ani. El risca sa i se scada nota la purtare sau sa fie mutat la o alta scoala.

##VIDEO126871##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta