O fetita de 10 ani se plangea mereu ca simte ceva miscandu-se in gura ei! E SOCANT ce i-a gasit medicul stomatolog in gingii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:42

O fetita in varsta de 10 ani din Brazilia a avut parte de un episod pe care, cu siguranta, nu il va uita prea curand.

Ana Cardoso se plangea de ceva vreme ca o dor gingiile si ca simte o senzatie ciudata la nivelul lor, ca si cum ceva s-ar misca acolo. Initial parintii nu au dat importanta vorbelor ei si i-au spus sa se spele mai des pe dinti.

Vazand insa ca micuta se plangea incontinuu au decis sa mearga la un cabinet stomatologic pentru un control. Dupa un set de teste si radiografii, specialistul a dat un verdict socant: chiar in gingiile fetitei isi facusera cuib nu mai putin de 15 viermi.



"Prima data cand Ana ne-a spus ca simte cum se misca ceva in gura ei am crezut ca glumeste. Devenea insa din ce in ce mai agitata iar plangerile nu conteneau. Cand am vazut ce i-a scos doctorul din gingii nu ne-a venit sa credem", a spus mama fetitei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”