O fetiță de 11 ani a fost ucisă și torturată de către familia adoptivă. Tatăl fetei și-a luat viața chiar în fața oamenilor legii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 aug 2023, 00:15

O fetiță de 11 ani a fost ucisă și torturată de către familia adoptivă. Tatăl fetei și-a luat viața chiar în fața oamenilor legii

Sursa: San Diego County Sheriff’s Department, Newsflash

O fetiță de doar 11 ani a fost ucisă și torturată chiar de către familia adoptivă, la finalul lunii august a acestui an. Tatăl fetei și-a pus capăt zilelor chiar în fața adjuncților.

O fetiță de 11 ani a fost ucisă și torturată chiar de către cei care alcătuiau familia adoptivă a sa. Micuța și-a dat ultima suflare pe data de 30 august.

O fată de 11 ani a fost ucisă și torturată de către familia adoptivă

Arabella McCormack a murit pe data de 30 august. Leticia McCormack a fost arestată luni, 7 noiembrie, fiind acuzată de crimă, susține Departamentul șerifului din comitatul San Diego.

Stanley McCormack, tatăl Leticiei, în vârstă de 75 de ani, a fost și el arestat sub aceleași acuzații. Adella Tom, mama sa, în vârstă de 70 de ani, a fost acuzată de tortură și de cruzime intenționată.

Autoritățile au început să investigheze cazul chiar pe data de 30 august, după ce adjuncții au fost chemați la o casă din Spring Valley. Acolo, aceștia au găsit fetița de doar 11 ani, care a fost transportată la spital, acolo unde a și decedat.

Conform detectivilor, fata avea „semne de posibil abuz”, iar un purtător de cuvânt a declarat că „părea să fie subnutrită”. Ceilalți copii au familiei au ajuns în centrele de plasament.

Citește și: Accident grav în Capitală! O maşină a căzut în lac de pe Podul Floreasca. Ce s-a întâmplat cu oamenii din autoturism

La scurt timp după ce fata a decedat, tatăl ei, Brian McCormack, agent al Serviciului Vamal și de Protecție a Frontierelor din SUA, și-a luat viața chiar în fața adjuncților care

se aflau în apropierea casei familiei sale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Leticia McCormack a fost hirotonită

Leticia a fost hirotonită la The Rock Church, o biserică foarte mare din San Diego. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al bisericii susține că aceasta nu făcea parte din personalul lăcașului de cult și lucra doar ca voluntar.

Conform acestuia, voluntarii nu sunt responsabili pentru operațiunile și pentru guvernarea bisericii și nici nu au „nicio altă autoritate”. Chiar și așa, hirotonirea Leticiei a fost suspendată și revocată ulterior.

„Am fost anunțați că Leticia și părinții ei au fost arestați ca urmare a anchetei Departamentului șerifului. Continuăm să plângem pentru Arabella și surorile ei. Ne pare foarte rău că familia și prietenii lor se confruntă cu această pierdere și durere inimaginabilă.

Citește și: Românca ucisă de un șofer beat, în Italia, a fost condusă pe ultimul drum. 500 de persoane i-au fost alături la slujba de înmormântare

Procesul legal își va urma cursul și sperăm că se va face dreptate pentru Arabella și surorile ei. Ne rugăm ca dragostea și harul lui Dumnezeu să aducă alinare și vindecare”, a spus biserica, potrivit nbcnews.com.

Avocatul lui McCormack a refuzat să comenteze orice fel de afirmație, iar avocații părinților fetei nu au făcut nici ei niciun comentariu, deoarece nu au putut fi contactați.

 

Taguri: