O fetiță de 12 ani a fost lovită în plin de un tramvai și târâtă câteva zeci de metri, chiar pe trecerea de pietoni, în București ”Bă, tu nu mai opreai?!”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 13 sep 2023, 02:00

O fetiță de 12 ani a fost lovită în plin de un tramvai

Un cumplit accident s-a produs luni după-amiază în București. O fetiță de 12 ani a fost lovită în plin de un tramvai și târâtă câteva zeci de metri.

Fetița a scăpat ca prin minune, după ce a fost lovită de tramvai. În urma accidentului, copila a rămas sub tramvai. La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje de poliție și SMURD.

Citește și: "De azi înainte te vom căuta doar în inimile noastre. Odihnește-te în pace, tati!" Marius și-a pierdut viața după ce a fost lăsat să moară de șoferul care l-a lovit

O fetiță de 12 ani a fost lovită în plin de un tramvai și târâtă câteva zeci de metri, în București

Accidentul a avut loc pe lina tramvaiului 32 în Rahova. Din primele informații, se pare că fetița se afla pe trecerea de pietoni. Vatmanul susține că victima a traversat pe roșu, dar martorii îl contrazic și spun că semafoarele pentru pietoni nu funcționau.

„M-am dus peste el și i-am spus ”bă, tu nu mai opreai?!” A zis că el nu poate opri 35 de tone așa repede. Dar am tras-o de sub tramvai, era coerentă. (Reporter:Fetița nu a văzut că vine tramvaiul?) Cred că nu, că fugea, s-a dus direct în fața tramvaiului.”, a declarat un martor.

Oamenii care erau de fața au declarat că fetița a traversat împreună cu colegele, iar în momentul în care a ajuns aproape de linia tramvaiului ar fi luat-o la fugă. 

După impact, copila a rămas prinsă sub tramvai și a fost găsită în stare conștientă și cooperantă și ulterior a fost transportată la Spitalul Marie Curie din Bucureşti. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În momentul producerii accidentului, semafoarele pentru pietoni nu funcționau, iar cele pentru tramvaie și autoturisme erau pe culoarea galben intermitent.

Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Tramvaiele sunt stocate pe sensul dinspre Piața Rahova către Calea Ferentari.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul de circulație.

O tânără de 22 de ani a murit călcată de tramvai în Rahova

O tânără de 22 de ani a murit, după ce a fost prinsă sub un tramvai, chiar în staţie, la intersecţia dintre Calea Rahovei cu Calea Ferentari, în Sectorul 5 din Bucureşti.

Tragedia a avut loc pe 2 august 2022, în jurul orei 16.45. Tânăra se afla într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti și ar fi traversat prin spatele tramvaiului oprit în stație, moment în care a fost lovită în plin de tramvaiul care circula din sens opus. 

Nici tânăra, nici vatmanul nu au reuşit să evite tragedia, iar tânăra a ajuns sub tramvai. În urma impactului, fata în vârstă de 22 de ani a murit.

Citește și: După ce mașina a fost implicată într-un accident, în Brăila, hoții i-au furat trei roți. Proprietarul autovehiculului oferă recompensă pentru prinderea vinovaților