O fetiță de 13 ani a murit după ce a fost spulberată de o mașină, în județul Neamț. Copila mergea la școală

Author: Alina Petre
Actualizat: 12 iul 2023, 05:45

O fetiță de 13 ani a murit după ce a fost lovită de o maşină

O fetiță de 13 ani a murit după ce a fost lovită de o maşină. Accidentul s-a produs în localitatea Turtureşti din judeţul Neamţ.

Un grav accidentul de circulație a avut loc în această dimineaţă. O fetiță de 13 ani după ce a fost lovită de o maşină, în urma impactului copila a murit.

Citeste si: Cine este tânărul care a murit aseară în accidentul produs pe Șoseaua Antiaeriană, din Capitală

Fetița de 13 ani mergea la școală

Fetița a murit în drum spre școală.

Acesta era elevă la o unitate de învăţământ din Piatra Neamţ şi se pare că se îndrepta către un mijloc de transport în comun pentru a ajunge la şcoală.

Accidentul s-a produs pe DN 15 și se pare că fetița se afla în traversarea părții carosabile în momentul în care a fost accidentată mortal de o şoferiţa de 25 de ani. În zona nu există trotuar şi nici trecere de pietoni. 

Din nefericire, copila nu a putut fi salvată. 

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o tânără, de 25 ani, din Mărgineni, se deplasa cu un autoturism pe DN 15D, ar fi surprins şi accidentat o minoră, de 13 ani, din Turtureşti, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul minorei",

a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Poliţiştii vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Caz asemănător cu cel în care a murit Raisei

O fetiță de 11 ani, Raisa, a murit după ce a fost lovită în plin de o mașină a poliției, care circula cu viteză, fără semnalele sonore.

Polițistul aflat la volan era tot cu ochii în telefon.

Accidentul a avut loc pe data de 13 ianuarie 2022. Atunci, două fetițe de 11 și 13 ani au fost lovite de o maşină a Poliţiei când traversau strada pe trecerea de pietoni. Una dintre fete a murit pe loc, în timp ce a doua a stat mai multe săptămâni în spital.

Două eleve din Capitală, în vârstă de 11 și 13 ani au fost lovite puternic de un polițist pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau strada și se îndreptau spre casă, în zona Laminorului, din Capitală. În urma impactului fetița de 11 ani a murit pe loc.

Citeste si: Accident cu doi morți și doi răniți în Bihor! Autoturismul s-a răsturnat pe marginea șoselei în urma impactului devastator

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.