O fetiță de 5 ani cântărește peste 40 de kilograme. Iată de ce îi este foame tot timpul

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 feb 2024, 00:10
O fetiță de 5 ani cântărește peste 40 de kilograme
Sursa: mirror.co.uk

Harlow are peste 40 de kilograme la vârsta de 5 ani, iar mama sa a trebuit să găsească soluții neobișnuite pentru a o face pe fetiță să nu mai mănânce.

Mama fetiței de doar 5 ani, ce cântărește peste 40 de kilograme, a fost nevoită să monteze o poartă de bebeluși în fața ușii de la bucătărie pentru ca fata să nu mai mănânce. 

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară urmează să devină părinți? Iată ce a declarat artista

O fetiță de 5 ani cântărește peste 40 de kilograme

Harlow are peste 40 de kilograme la vârsta de 5 ani, iar mama sa povestește că încă de când micuța avea 6 luni a fost diagnosticată cu sindromul Prader-Willi. Această afecțiune este una rară, ce rezultă din anomalia cromosomului 15 și o face pe aceasta să mănânce tot timpul, fără să se simtă sătulă.

Mama a declarat că soluția cu poarta de bebeluși nu o să mai funcționeze pentru mult timp, pe măsură ce Harlow crește, dar acest gând a făcut-o să găsească alte soluții pentru a își opri fata din

mâncat. Holly Williams, mama fetei vrea să monteze încuietori la dulapurile din bucătărie, astfel încât fata să nu aibă cum să mănânce.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Unul dintre simptomele lui Harlow este căutarea constantă de hrană. Când copiii cu Prader Willi ating o anumită vârstă, devin obsedați să mănânce.  Ea mănâncă o masă completă, apoi spune imediat că îi este din nou foame.

Este foarte greu, pentru că vrea constant să mănânce și trebuie să mă asigur că nu o face.  În acest moment, Harlow este supraponderală, așa că trebuie să fiu severă cu ea și să-i spun că nu mai poate mânca după ce a servit masa", a spus Holly.

Citește și: Ce reacție a avut mama Geta când și-a văzut nepotul. Ileana Sterp a ales un nume deosebit pentru al doilea copil

Fetița cântărește dublu față de greutatea medie a unui copil de 5 ani

Harlow cântărește în prezent 44 de kilograme, o greutate dublă față de greutatea medie a unei fetițe de 5 ani, iar din acest motiv, mama acesteia încearcă să fie cât mai severă cu fata ei, din punct de vedere alimentar,  astfel încât îi impune o dietă sănătoasă și echilibrată. 

"Unul dintre principalele lucruri pe care le-am învățat de la Katie Price a fost să am răbdare și să rămân calm",

a afirmat mămica, potrivit stirileprotv.ro.

Holly Williams a spus că aceasta nu știa de existența sindromului Prader-Willi  înainte ca fata ei să fie diagnosticată la doar 6 luni. Această afecțiune i-a făcut viața mult mai grea lui Harlow, nu și-a putut ține capul până la vârsta de 8 luni și nu a fost în stare să meargă până la vârsta de 2 ani și jumătate. 

Citește și: Multă lume nu știe unde a copilărit Theo Rose. În buletin, ea este Theodora Maria Diaconu și s-a născut pe data de 8 august 1997

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?