O fiica nerecunoscatoare distruge viata parintilor sai de dragul banilor, astazi, in “Pe banii parintilor”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:43

Astazi, in emisiunea “Pe banii parintilor”, ne intalnim cu un caz socant ce ii are ca protagonisti pe membri familiei Iancu, din Bucuresti.

Sotii Iancu, domnul Cristian si doamna Corina, au doi copii, pe Robert si Iuliana. Baiatul, in varsta de 24 de ani, nu le-a creat niciodata probleme parintilor insa Iuliana, in varsta de 19 ani, este cea care le da serioase batai de cap acestora.

Adolescenta, care a absolvit liceul, s-a inscris la o scoala postliceala sanitara, in dorinta de a deveni asistent medical.

Pentru ca, de mai bine de 3 luni, Iuliana lipseste noptile de acasa si isi cumpara numai haine scumpe, desi dispune de venituri modeste, parintii devin ingrijorati de

comportamentul fiicei lor. Grija pe care i-o poarta acestia i-a impins sa apeleze la Ernest si emisiunea “Pe banii parintilor” din dorinta de a afla ce le ascunde fiica lor.

Viata pe care o duce Iuliana este cel putin ciudata si, in acelasi timp, periculoasa. Tanara recurge la niste tertipuri condamnabile, din dorinta de a se imbogati rapid, fara sa ii pese cat de mult rau le provoaca celor din jur.

Iuliana isi pierde noptile oferind servicii ca dama de companie, iar ziua, racoleaza pacienti cu serioase probleme de sanatate, dandu-se drept medic si pretinzand sume uriase de bani bolnavilor, pentru ca acestia sa poate beneficia de ajutorul sau de “specialist”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Parintilor, care suspectau ca

se intampla ceva necurat cu fiica lor, nici prin gand nu le trece ca Iuliana se ocupa cu lucruri atat de grave si primejdioase.

Ce reactie vor avea parintii cand afla ca fiica lor minte, cere mita si traieste o viata de femeie “usoara”, dar si ce decide Iuliana sa faca atunci cand este deconspirata, aflati astazi, in “ Pe banii parintilor ”, show moderat de Ernest, incepand cu ora 22:15, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.