O fostă concurentă Bravo, ai stil! a creat rochia pe care soția lui Culiță Sterp a purtat-o la nunta Getuței Sterp. Mesajul neașteptat trimis tinerei după marele eveniment

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 iul 2023, 00:30

Cum a fost imbracata Daniela Iliescu la nunta Getutei Sterp

Sursa: Instagram

Sotia lui Culita Sterp a fost o prezenta extrem de sexy si rafinata la nunta Getutei Sterp.

Soția lui Culita Sterp, a schimbat doua ținute la marele eveniment din viață familiei Sterp. Fire discreta, tanara mamica a vrut să nu epateze cu nimic, însă prezenta ei în cadrul nuntii a fost una deosebita și mai cu seama extre de rafinata. Prezenta alaturi de soțul și fiul lor, Milan, la nunta Getutei Sterp, tanara a fost toată plina de energie pe ringul de dans și aproape că nu s-a dezlipit de mama Geta cu care a dansat de nenumărate ori.

Femeia este topita după nora ei și într-o poza pe care cele doua au făcut-o împreună la petrecere, mama Geta a ținut să precizeze faptul că:" Îmi iubesc nora pentru că îl iubește pe băiatul meu".  

Citeste si: Soțul Getuței Sterp provine dintr-o familie înstărită. Cum arată casa în care a locuit Sebastian Craciunescu până să se însoare și cine sunt părinții lui

Sotia lui Culita Sterp, tinuta indrazneata la nunta Getutei Sterp. Iata cine i-a creat rochia extrem de sexy

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă, desi nu și-a dorit să atragă atenția cu nimic, ținuta sotiei lui Culita Sterp una care a furat privirile, însă, nimeni nu și-a dat seama că de fapt, rochia ei nu a fost roșie, ci portocalie. Acest lucru i l-a spus și designerului cu care colaborează de foarte mult timp care este nimeni alta decât Teodor Isabela, o fosta concurenta de la Bravo, ai stil! din primul sezon, pe atunci studenta la Design.

Acum, Isabela are propria afacere și continua să își desfășoare munca cu foarte multa pasiune, iar una dintre clientele ei vechi este și soția lui Culita Sterp: "Vă las pozele cu culoarea ei pentru că așa rău îmi pare că nu am ajuns pe zi să fac niste poze frumoase. Iza mereu realizează toate ideile mele și îmi mai e și foarte draga, așa că vreau să o laud.
Sper că o vedeți portocalie, că așa mi-am dorit-o.

Citeste si: Tatăl Getei Sterp, prezent la nunta fiicei lui. Reacția de milioane a mamei Geta la petrecere: "I-am dat dedicație!"

Ea este tanarul designer care s-a ocupat de tinuta sotiei lui Culita Sterp

Isabela este unul dintre tinerii designeri cu potential care s-a facut remarcata la numeroase pezentari de moda si care si-a facut deja o clientela printre vedetele din Romania.

Foarte talentata, Isabela si-a deschis recent si un atelier de rochii de mireasa in Cluj.