O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta mai are un copil de un an și 4 luni

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 aug 2022, 20:08

O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” este însărcinată a doua oară

Sursa: Instagram: emilyburghelea

O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” este însărcinată. Aceasta urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, după ce a descoperit că este gravidă în urma unor analize.

Emily Burghelea, fosta concurentă „Bravo, ai stil!”, este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta a dat vestea în mediul online, în urmă cu puțin timp.

Emily Burghelea va mai avea un copil

Emily Burghelea este în culmea fericirii. Aceasta urmează să mai aibă un copil și a aflat vestea într-un mod inedit. Emily a ajuns la spital în urma unor stări deloc plăcute și, după ce a făcut analize și un test de sarcină, a aflat că urmează să mai aibă un copil.

„@iubitul_lui_emily  ești gata pentru doi??? 😍😳 Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ!!!!!! ❤️❤️❤️❤️ O sa mai avem un copil”, a scris Emily în mediul online.

Ilinca Vandici, Anca Ciota și  Cristina Dorobanțu au reacționat imediat și au felicitat-o pe aceasta. „Felicitări!!!!! 🙌❤️❤️❤️”, „OMG! Felicitari!!!!”, „Felicitari !!”, i-au transmis prezentatoarele Kanal D.

Emily are o fată, pe nume Amedea, care a venit pe lume pe data de 8 aprilie 2021. Aceasta împărtășește mereu momentele pe care le trăiește alături de fiica ei și se declară cea mai fericită de când a devenit mămică.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Emily Burghelea a fost pe punctul să nu intre la examenul de licență. Ce a pățit vedeta cu doar câteva minute înainte de a susține proba

Emily a fost cerută în căsătorie în cadrul emisiunii ”Teo Show”

Emily Burghelea a avut parte de surpriza vieții sale atunci când a fost cerută în căsătorie în timpul emisiunii lui Teo Trandafir.

Aceasta nu s-a așteptat niciodată ca cererea să aibă loc în acest fel și nu a bănuit nicio secundă că s-ar putea întâmpla așa.

Si da.... am zis DA! Urmeaza vlog pe youtube cu toate detaliile. Inca sunt in stare de soc. Nu ma asteptam NICIODATA sa intre in DIRECT. A fost fantastic. A organizat totul extrem de bine. Mi-a luat cel mai frumos inel, mi-a facut cea mai frumoasa surpriza...

iar eu.... Eu i-am facut instagram, cu sau fara voia lui. Mi-a zis ca o sa ma filmeze in cele mai DUBIOASE ipostaze. Am zis ca glumeste. Nu glumea. Suntem la restaurant si in 30 de minute a pus 10 story-uri cu mine.

Citeste si: EXCLUSIV! De ce Emily Burghelea refuză să mai investească în haine scumpe

Oare o sa regret asta mai tarziu?!  Nu stiu...

dar... ce stiu sigur este ca nu voi regreta ca am zis DA. Te iubesc mult, bai!”, a scris Emily în mediul online, la scurt timp după aceea.

Dacă Emily își ține în permanență fanii la curent cu ceea ce se întâmplă, soțul ei, Andrei nu face același lucru. Acesta, de fiecare dată când apare la televizor, poartă mască și ochelari, pentru a nu fi recunoscut, lucru ce se întâmplă și în mediul online.