O fostă concurentă de la "Bravo, ai stil!" s-a despărțit de iubitul ei: "Revin la viață"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 23 iul 2022, 01:20
O fostă concurentă de la Bravo, ai stil s-a despărțit de iubitul ei

Maria Ilioiu de la Bravo, ai stil! a decis să pună capăt relației pe care o avea  cu partenerului său.

Maria Ilioiu s-a despărțit de partenerul său și a împărtășit totul cu urmăritorii din mediul online. Maria Ilioiu și-a anunțat fanii prin intermediul unui mesaj postat pe contul de socializare, care le-a dat de înțeles că este o femeie liberă.  

Citeste si: Maria Ilioiu, schimbare RADICALĂ de look! A renunțat de tot la părul roșcat

Maria Ilioiu și iubitul ei s-au despărțit!

Maria Ilioiu se numără printre cele mai frumoase și apreciate femei din România. A devenit consacrată după ce a participat la emisiunea Bravo, ai stil!.

În urmă cu puțin timp, drect pe contul de Instagram, vedeta a postat un filmuleț cu ea, alături de un mesaj în care le transmite tuturor că abia acum, după despărțire, ”revine la viață”.

Citeste si: Maria Ilioiu, aspru criticată după ce și-a acoperit sânii cu tricolorul României: „Aici e vorba de respect. Până la urmă atât poți!” Cum s-a fotografiat?

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! nu a explicat care sunt motivele pentru care au decis să pună punct relației. 

Maria a scris pe contul ei de Instagram că este din nou burlacă și este foarte fericită de alegerea pe care a făcut-o.

„Nu știu voi cum sunteți, dar eu, mereu când mă despart, revin la viață…”,  este mesajul prin care fosta concurentă de la Bravo, ai stil a confirmat separarea de iubitul ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bomba in showbiz! Una dintre celebritatile de la „Bravo, ai stil! Celebrities” marturiseste ca a divortat! Adevar sau inventie?

Maria nu pare foarte afectată de despărțire, însă aceasta a demonstrat de-a lungul timpului că are un caracter puternic și că își poate ascunde foarte bine sentimentele.

Maria, mutilată de un tratament cosmetic

Maria Ilioiu s-a confruntat cu probleme grave după un tratament, aparent banal, pe care și l-a făcut la nivelul feței. În urma tratamentului cosmetic care a dat greș, Maria Ilioiu a rămas cu fața mutilată.

”Se pare ca mi-a ramas cicatrice... Despre nenorocirea prin care am trecut acum 10 luni de zile la "clinica vedetelor". Prima filmare este facuta a doua zi dupa peeling-ul chimic.

A doua poza la o luna... si ultima poza este cum arat acum cu fond de ten peste. Fata arata tabacita, cu gropi si cel mai important cu un prejudiciu estetic grav si permanent: CICATRICE!!! Si alt lucru important: NIMENI NU A FOST TRAS LA RASPUNDERE PENTRU ASTA... E carne vie.”,  a scris Maria Ilioiu pe contul său de Instagram.

Citeste si: Maria Ilioiu, desfigurata de tratamentele cosmetice. Cum arata acum fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!"

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” le-a povestit urmăritorilor săi modul în care tratamentul i-a stricat fața, iar ea va rămâne cu cicatrici pentru tot restul vieții.

”Procedura pe care mi-au făcut-o a avut o anumită substanță care se aplică la nivelul feței, tamponându-se fața, nu se injectează. Mie mi-a fost injectată această soluție, performându-mi pielea cu mii de ace”, a declarat frumoasa vedetă