O fostă concurentă de la „Casa Iubirii” are un nou iubit „Are un copil și este antrenor” Bruneta este de acord cu înșelatul

Author: Diana Bostan
Actualizat: 21 sep 2023, 19:11

Alina Popa de la „Casa Iubirii”

Sursa: Instagram- alinapopa.6

Alina de la „Casa Iubirii” și-a refăcut viața. După ce nu a prea a avut noroc în cadrul emisiunii, fosta concurentă a declarat că este îndrăgostită.

Mămica unui băiețel, fosta concurentă a făcut dezvăluiri incendiare în cadrul emisiunii „ Culisele Iubirii ”.

Alina de la „Casa Iubirii” are un nou iubit

Soarele a ieșit pe strada Alinei de la „Casa Iubirii”. După ce a încercat să cunoască mai mulți băieți în cadrul emisiunii, fosta concurentă se declară îndrăgostită.

Citește și: Surpriză de proporții în Casa iubirii! O nouă concurentă va intra în emisiune! „E blondă!” Aflați pentru cine a venit tânăra și ce reacții se vor stârni, joi, 21 septembrie, de la 10:00 și 16:30

Bruneta nu a vrut să ofere mai multe detalii despre noul iubit, acesta fiind persoană publică. Fosta concurentă a dezvăluit că poveștile lor sunt asemănătoare și că iubitul ei iubește sportul și are un copil dintr-o fostă relație.

Citește și: Andreea Mantea, momente surprinzătoare și emoții uriașe astăzi în Casa iubirii! Îndrăgita prezentatoare TV și-a sărbătorit ziua de naștere! Iată ce daruri a primit din partea concurenților

„Având în vedere că și el este o persoană publică, nu o să spun cine e. În momentul în care o să consider că este nevoie să ne afișăm împreună, ne vom afișa. Aveam aceeași situație, avem amândoi copii, suntem despărțiți, ne place sportul. El are rezultate destul de mari și o să vedem”, a povestit Alina, fostă concurentă a emisiunii „Casa Iubirii”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bruneta face dezvăluiri incendiare despre trecutul său

Alina susține că nu ar fi deranjată dacă acesta ar ține legătura cu fosta parteneră, ea trecând în trecut printr-o situație asemănătoare.

Citește și: La mulți ani, Andreea Mantea! Care sunt cele trei dorințe ale prezentoarei „Casa Iubirii”: „Până la finalul sezonului, vreau...”

Bruneta recunoaște că a fost într-o relație cu un bărbat însurat, și culmea, chiar l-a ajutat pe acesta să se împace cu soția.

„Eu nu mai văd înșelatul atât de rău. Până la urmă, dacă nu este ceva ce durează și ești ok acasă, după 5-7 ani toată lumea se plictisește”, a spus bruneta.

Citește și: Se nasc noi conflicte în ,,Casa iubirii''! Schimb dur de replici între Bianca și Mihaela: ,,Roata ți se întoarce!''

Alina susține că se îndrăgostise de bărbatul însurat cu care se afla într-o relație, fiind momentul în care au luat o pauză.

„El mi-a spus că mă iubește. A fost momentul în care amândoi am considerat că este momentul să luăm o pauză”, a mai spus Alina.

Citește și: ,,Vreau urgent secretul”. Ce mesaj i-a lăsat un fan Andreei Mantea! Prezentatoarea de la ,,Casa Iubirii'' a rămas fără cuvinte

Cu toate acestea, Alina nu și-ar fi dorit ca bărbatul respectiv să renunțe la familia lui pentru ea.

Bruneta simte că acum și-a găsit liniștea și-și dorește ca lucrurile să vină de la sine, pas cu pas.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.