O fostă concurentă de la „Casa iubirii” s-a dat de gol în fața fanilor! „Este însărcinată sau mi se pare mie?”. Fotografia care i-a făcut pe toți să creadă că este însărcinată

Autor: Lavinia Medrea

Despre cine este vorba

Sursa: Instagram Lorena Rumbecu

O fostă concurentă din emisiunea „Casa iubirii” a făcut anumiți fani să creadă că este însărcinată din cauza unei fotografii!

O fostă concurentă din cadrul competiției „ Casa iubirii ” de la Kanal D a publicat o fotografie cu iubitul ei, dar fanii au observat mai mult de atât în fotografie, și anume posibilitatea ca aceasta să fie însărcinată!

O fostă concurentă de la „Casa iubirii” s-a dat de gol în fața fanilor!

Lorena Rumbecu, fosta concurentă a sezonului 2 „Casa iubirii”, este cea care a publicat fotografia alături de Laurențiu, iubitul ei, tot fost concurent și el, iar ulterior un cont de TikTok care îi apreciază pe cei doi

a preluat postarea. Fanii au luat în vizor postarea când au văzut un detaliu semnificativ.

Citește și: „Da, e de la sarcină” Mesajul postat de Lorena în miez de noapte, după ce s-a împăcat cu Laurențiu

Se pare că burtica Lorenei pare crescută în volum în fotografia publicată, astfel că întrebările despre o eventuală sarcină nu au întârziat să apară.

„Oameni buni, dar Lorena este însărcinată sau mi se pare mie?”, a întrebat un fan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Daaa, gemeni!”, „Oricum a zis că zilele astea ne anunță ceva, dar trebuie să fie pregătită să zică asta... m-a dus cu gândul că e însărcinată”, „Mi-aș dori să-i văd cu un bebeluș, ador acest cuplu”, „Și eu tot asta văd”, sunt doar câteva comentarii pe care fanii le-au lăsat la

întrebarea pusă de internaut.

Citește și: Mihaela aruncă bomba despre un cuplu din „Casa iubirii”! „Nu cred că o să rămână împreună”. La cine face referire fosta concurentă

Lorena a mai fost bănuită că ar fi însărcinată

Lorena și Laurențiu formează un cuplu încă de când au participat la sezonul 2 al emisiunii „Casa iubirii”, iar după terminarea competiției și-au continuat relația, ba chiar au făcut marele pas și s-au mutat împreună.

Cei doi au întâmpinat și o cumpănă când s-au despărțit la scurt timp după ce s-au mutat împreună, dar au depășit repede greutățile și s-au împăcat, iar în acest moment par mai fericiți ca niciodată.

Acum mai bine de jumătate de an, Lorena a mai fost bănuită că ar fi însărcinată, iar zvonul a fost atât de răspândit încât a ajuns și la urechile fostei concurente. La vremea aceea, Lorena a dat explicații și a infirmat zvonurile conform cărora ar fi însărcinată.

„Vă dau o veste bombă. Această veste bombă nici măcar eu nu o știam. Am aflat din mediul online că sunt însărcinată de două luni și că am tripleți. În familia mea nu există nici gemeni, nici tripleți, dar eu am avut acest noroc, această binecuvântare divină să rămân însărcinată cu tripleți. De două luni, da? Vă rog să nu uitați asta, să înregistrați și să rămâneți cu acest video, să vă aduceți aminte toată viața. 

Peste vreo 7 luni vom vedea tripleții”, a spus Lorena, la acea vreme, în timp ce s-a amuzat pe seama speculațiilor despre ea.