O fostă concurentă de la „Casa Iubirii” se iubește cu un cântăreț italian „Îmi dă libertatea să fac ce vreau” Ce mesaj i-a lăsat unui fost iubit?

Author: Diana Bostan
Actualizat: 14 sep 2023, 13:02

Anca de la „Casa Iubirii”

Sursa: Instagram

Anca de la „Casa Iubirii” a trecut peste relația cu Flavius, iar acum se iubește cu un cântăreț italian. Ce spune fosta concurentă despre iubitul său, dar și despre Flavius.

Anca a vorbit în cadrul emisiunii „Culisele Iubirii” despre noul său iubit. Fosta concurenta se declară fericită și liberă.

Fosta concurentă se iubește cu un cântăreț italian

Anca și iubitul ei sunt împreună de trei luni, iar acum se simte o femeie împlinită, iar acesta îi acordă toată libertatea de care ea are nevoie. „Nu se poate spune dacă e iubire, țin la el.

Degeaba este iubire dacă nu este respect. Eu respect, țin și încerc să fac să fie bine”, a spus Anca despre relația ei.

Citește și: Bianca și Ionuț de la „Casa Iubirii” au avut primul sărut „Pare că îl sorbeai” Cum au reacționat concurenții din casă după afirmațiile făcute de Ionuț?

Anca de la „Casa Iubirii” a recunoscut faptul că niciodată nu și-a dorit să fie cunoscută, iar acum lucrează tot în domeniul medical, acolo unde lucra și înainte de intrarea în casă.

Aceasta beneficiază de tot sprijinul iubitului ei.

Citește și: Ella Tina, dezvăluiri despre relația cu Jador „Mă caută o dată la două zile” Ce spune bruneta despre o împăcare cu manelistul?

„Iubitul meu îmi dă libertatea să fac ce vreau, eu sunt o persoană liberă. Iubitul meu face muzică, este un cântăreț italian. O să mă mai întorc în România, dar acum nu simt nevoia.

Iubitul meu este foarte îndrăgostit de România, a mai fost la noi”, a spus Anca.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anca recunoaște că i-a scris lui Flavius

Relația dintre Anca și Flavius nu s-a încheiat în condiții bune, însă aceasta recunoaște că i-a scris lui Flavius în momentul în care a aflat că și-a pierdut mama.

Fosta concurentă spune că nu se urmăresc pe rețelele de socializare, însă oamenii i-au scris.

Citește și: Lorena, în lacrimi! Laurențiu o pune la zid: "Fă-ți meciul!" Cei doi concurenți vor să părăsească emisiunea. Aflați ce se va întâmpla joi, 14 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Fosta concurentă susține că relația ei cu Flavius s-a încheiat destul de repede și că a fost dezamăgită de acțiunile fostului său iubit, despre care a descoperit că are o relație cu o femeie mai în vârstă.

Anca a ținut legătura cu foștii concurenți și plănuiau să meargă într-o vacanță împreună, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza programului său.

Citește și: Sar scântei în „Casa Iubirii” Robert a pus tunurile pe Lorena „I-am promis Lorenei că nu mă bag între ei”

Tânăra a ținut să menționeze faptul că nu mai este geloasă și că în urma experienței din „Casa Iubirii” s-a maturizat.

Cât despre relația cu actualul iubit, Anca nu se gândește prea departe și doar trăiește momentul.