O fostă concurentă de la „Casa iubirii” trece prin momente cumplite după ce ar fi fost implicată într-un accident rutier! Primele declarații despre incident: „Am o fractură”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 12 mai 2024, 10:53

Ce se întâmplă cu Emma Grumăzescu

Sursa: Instagram Emma Grumăzescu

În ultimul timp s-a zvonit că o fostă concurentă din sezonul 2 al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii” ar fi fost rănită grav într-un accident de mașină.

Este vorba despre Emma Grumăzescu, care, după o perioadă în care nu a mai fost activă pe rețelele sociale, a reapărut pentru a explica ceea ce i s-a întâmplat, scrie  WOWbiz.

Emma Grumăzescu a făcut primele declarații despre accident

Din cauză că nu a mai postat nimic în mediul online, speculațiile precum că fosta concurentă de la „Casa iubirii” ar fi fost implicată într-un accident rutier au luat o amploare din ce în ce mai mare, ceea ce i-a îngrijorat pe fanii ei.

În momentul în care a observat că aceste informații false au acaparat internetul, Emma a decis că este momentul să le pună capăt și să dezvăluie adevăratul motiv pentru care a dispărut, pentru un timp, de pe rețelele sociale.

Șatena a ținut să-i asigure pe internauți că nu a fost rănită într-un accident rutier, ci că s-a confruntat cu o altă problemă, dobândită într-un context total diferit.

Aceasta are doar o fractură, nicidecum nu necesită transfuzii de sânge, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă.

Citește și: Cine este Emma, noua concurenta din noul sezon al emisiunii “Casa Iubirii”? Este pasionată de mașini și iubește adrenalina

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Am văzut că se speculează în online că am avut accident și că am pierdut mult sânge. Nu mai împrăștiați astfel de zvonuri în necunoștință de cauză. Într-adevăr am o fractură, am dureri cumplite și nu mă pot mișca, dar nu am nevoie de sânge, fractura nu e rezultată dintr-un accident auto, nu e nimeni pe moarte.  Mulțumesc celor care s-au interesat de starea mea de sănătate”,  a

transmis Emma Grumăzescu, printr-o postare pe Instagram.

Cum a fost parcursul Emmei Grumăzescu în „Casa iubirii”

Tânăra a concurat în sezonul al doilea din emisiunea matrimonială „Casa iubirii”, însă nu a ajuns până la final, întrucât, pe parcurs, s-a îndrăgostit de un bărbat din afara show-ului, pe care l-a cunoscut pe TikTok.

Emma a fost dispusă ca, la acel moment, să iasă din concurs pentru el, însă relația lor nu a fost de lungă durată, deoarece, la doar câteva luni distanță s-au despărțit.

Cu toate că fata a părăsit competiția, a reușit să păstreze o comunitate numeroasă de partea ei, datorită activității ei intense în mediul online.

Citește și: „Sunteți penibili amândoi”. Patrick și Robi au pus tunurile pe Roberta. Concurenta susține că cei doi nu sunt asumați

Tocmai de aceea, în momentul în care au observat că Emma nu mai era activă pe rețelele sociale, oamenii au intrat la bănuieli și s-au temut ca nu cumva aceasta să fi pățit ceva rău.