O fosta concurenta de la "Exatlon" este insarcinata! Iata cum a fost surprinsa viitoarea mamica alaturi de iubitul ei!

Author: D.I.
Actualizat: 12 mai 2020, 15:40
Foto(8)

Diana Sentes a fost una dintre cele mai controversate concurente din echipa Razboinicilor, de la Exatlon.

Diana Sentes, in varsta de 30 de ani, licentiata in Drept, in cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti, este antrenor de fitness si o figura cunoscuta in lumea mondena. Frumoasa bruneta a participat in sezonul al doilea in competitia "Exatlon", unde a facut parte din echipa Razboinicilor.

Diana a fost o prezenta plina de controverse in cadrul competitiei Exatlon Romania, mai ales din cauza genelor false cu care a intrat in competitie si a trupului ei lucrat intens la sala.

La scurt timp insa, aceasta a parasit competitia din motiv ca nu s-a putut adapta si a revenit in tara, unde si-a reluat activitatile sale sportive.

"Exatlon nu este pentru oricine!" au fost primele cuvinte ale Dianei Sentes la revenirea in Romania, dupa eliminarea din competitie.

"Noi nu mai stiam sa ne sustinem atunci cand pierdem si cel mai usor era sa-l dam la o parte pe cel care era mai slab.

Pentru mine asta a fost cea mai trista parte si ceea ce m-a facut sa inteleg ca locul meu nu mai este in acel concurs si in acea echipa", a explicat razboinica decizia de a abandona show-ul.

Fosta concurenta de la "Exatlon" spune ca va pastra in suflet multe amintiri frumoase, va invata din aceasta experienta si ca nu poarta resentimente fostilor ei colegi razboinici: "Ii voi sustine in continuare, sper sa castige cat mai multe jocuri si premii si sa invete mai mult sa vada partea pozitiva a lucrurilor, sa se distreze un pic mai mult".

Dupa participarea la "Exatlon", Diana Sentes a revenit la activitatea sa intensa de la sala de fitness, mentinandu-se in continuare intr-o forma perfecta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De curand Diana Sentes a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini in care a dat tuturor sustinatorilor ei de inteles ca este insarcinata.

Iata cum a fost surprinsa frumoasa bruneta alaturi de iubitul ei:

Citeste si: Soc la Survivor Romania! Emy e indragostita de Iancu! Le-a povestit fetelor ca sufera dupa el

Citeste si: Ghita: "Iancu e un copil"! Strategii incredibile ies la iveala! Urmareste o editie incendiara Survivor Romania ASTAZI, de la 20:00 pe Kanal D

Citeste si: Emy, in lacrimi in timpul jocului pentru imunitate individuala! Tensiune uriasa la Survivor Romania

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.