O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: "Nu mai suntem împreună. Mă doare să îl văd peste tot!" Ce le-a cerut prietenilor virtuali?

Autor: Amalia Georgescu
Cupluri formate la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

În această dimineață, o fostă concurentă de la Puterea Dragostei a ținut să le transmită un mesaj clar tuturor celor ce o urmăresc în mediul online. Ce i-a rugat?

Puține dintre cuplurile formate la Puterea Dragostei au reușit să treacă testul timpului, să depășească obstacolele apărute și să rămână împreună. Mulți dintre cei care s-au cunoscut în emisiune au decis să își spună adio după revenirea în țară, descoperind că nu se potrivesc atât de bine.

Ce anunț a făcut astăzi o fostă concurentă de la Puterea Dragostei?

Despărțirea de persoana iubită este un moment dificil pentru oricine și care poate lăsa urme adânci în suflet. La prima oră a dimineții, Mona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a ținut să le transmită un mesaj clar tuturor celor care o urmăresc pe instagram.

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei, de mână cu un alt bărbat după ce a fost eliminată din emisiune: "Sufletul și inima mea!" Care este adevărul din spatele fotografiilor?

Mona și George au format un cuplu în emisiune și au o mulțime de susținători, iar mulți dintre ei încă speră ca ei să se împace, cu toate că Mona a fost eliminată din competiție. Având în vedere că nu mai face parte din emisiune și nu mai are o relație cu George, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a rugat prietenii virtuali să nu o mai eticheteze în fotografii sau clipuri video alături de George.

Mona nu s-a ferit să spună că toate aceste detalii îi fac rău și că suferă atunci când vede imaginile cu fostul ei iubit, motiv pentru care își dorește să evite aceste situații.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Bună, dragilor. Am și eu o mică rugăminte la voi. Vă rog din suflet să nu îmi mai dați tag în fotografiile și clipurile cu George. Noi nu mai suntem împreună și mă doare să îl văd peste tot.", a spus Mona.

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei a răbufnit: "Nu mai dau doi bani pe..." Mai există sau nu cale de împăcare între ea și George?

Mona a părăsit emisiunea Puterea Dragostei pentru a se întoarce acasă și a fi alături de băiețelul ei la început de an școlar. Eliminarea ei din competiție a picat ca un trăsnet pentru ceilalți concurenți, având în vedere că nimeni nu se aștepta ca ea să plece acasă.

Citeste si: Ce a transmis Mona de la „Puterea Dragostei” imediat după plecarea din cadrul competiției

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.