O fostă concurentă de la Survivor România 2021, declarație neașteptată despre Marius Crăciun: „Nu aș putea să îi refuz o ieșire în oraș!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 iul 2022, 12:45
Războinicii de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Timpul petrecut în Republica Dominicană i-a făcut pe anumiți concurenți de la Survivor România 2021 să se apropie unii de ceilalți. Ce dezvăluire a făcut o fostă concurentă despre Marius Crăciun?

Dacă unii concurenți de la Survivor România 2021 au ajuns să se atace reciproc în urma unor tensiuni apărute în echipele din care fac parte, alții au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și s-au apropiat unii de ceilalți, legând astfel prietenii strânse și care au șanse să continue și după terminarea emisiunii. Ce fostă concurentă din echipa Războinicilor și-ar dori să păstreze legătura cu Marius Crăciun?

Romina, dezvăluiri despre legătura dintre ea și Marius Crăciun. Ce a spus despre Războinicul de la Survivor România 2021?

Au intrat în competiție în același timp, lucru care i-a determinat să se apropie unul de celălalt. Romina, fosta concurentă de la Survivor România 2021,  a dezvăluit că timpul pe care l-a petrecut în Republica Dominicană i-a permis să îl descopere pe Marius și să își facă o părere despre el, astfel că cei doi au legat o frumoasă prietenie.

Cei doi au fost foarte apropiați la Survivor România 2021, lucru care a putut fi observat cu ușurință de toată lumea.

După ce a părăsit competiția Survivor România 2021, Romina nu a ezitat să le răspundă prietenilor virtuali la întrebări. Astfel, întrebată ce ar face dacă ar fi invitată în oraș de Marius Crăciun, Romina nu s-a ferit să spună că ar accepta fără să stea pe gânduri, dând de înțeles că îl simpatizează și că are o părere foarte bună despre el.

„Eu și Marius am legat o prietenie frumoasă. Nu aș putea să îi refuz o ieșire în oraș!”, a scris Romina pe contul personal de instagram. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Razboi intre Romina si sora lui Andrei Dascalu:"M-a blocat pe Instagram...." Reactia Roxanei Ghita dupa dezvaluirile facute de fosta Razboinica

Romina a fost foarte dezamăgită în momentul în care a părăsit competiția Survivor România 2021. Războinica a spus în repetate rânduri că plecarea ei nu a fost una tocmai corectă și că ar mai fi avut multe de demonstrat în cadrul emisiunii, însă nu a avut șansa să facă acest lucru.

Mai mult, fosta concurentă din echipa Războinicilor a fost deranjată de atitudinea Mellinei, având în vedere că aceasta din urmă s-a bucurat în momentul în care a fost eliminată, considerând că era o verigă slabă și că nu ar fi putut să contribuie la evoluția echipei. 

Citeste si: Primele declaratii ale Rominei de la Razboinci dupa ce a ajuns in Romania! Cine are sanse reale sa castige Survivor Romania 2021