O fostă concurentă de la Survivor România a sărit în apărarea Anei Porgras: „Eu o vedeam în finală. Aici s-a văzut că s-a votat...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 iul 2022, 10:50
Ana Porgras, fostă concurentă la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Instagram

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România 2021, iar reacțiile nu au întârziat să apară, mai ales că nimeni nu se aștepta ca ea să fie votată spre eliminare. Ce fostă concurentă din sezonul I a sărit în apărarea ei?

Drumul Anei Porgras în competiția Survivor România 2021 s-a încheiat brusc, aceasta fiind votată spre eliminare de Jador, favoritul publicului în echipa Faimoșilor. Pentru că a primit cele mai puține voturi din partea publicului, Faimoasa a fost eliminată, lucru care a reprezentat un șoc pentru toată lumea. Ce fostă concurentă de la Survivor România a reacționat după consiliul de eliminare?

Cine o vedea pe Ana Porgras în finală? Fosta concurentă de la Survivor România, surprinsă de votul lui Jador

Ana Porgras era considerată una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor. În ultima perioadă a adus foarte multe puncte, contribuind astfel la obținerea mai multor victorii importante. Cu toate acestea, Jador, concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea publicului în această săptămână, a considerat că trebuie să o nominalizeze spre eliminare pe Ana.

Având în vedere că Ana Porgras a primit cele mai puține voturi, Faimoasa a părăsit competiția, spre surprinderea tuturor.

Lola, fosta concurentă de la Survivor România, nu s-a putut abține și a reacționat imediat în mediul online. Fosta concurentă a ținut să precizeze că, din punctul ei de vedere, alegerea a fost una greșită, mai ales că nu a fost făcută din punct de vedere sportiv, ci social.

„De obicei nu comentez ceea ce se întâmplă la Survivor, dar aseară am rămas surprinsă. Nu știu dacă ați văzut, dacă nu ați văzut vă zic eu.

Jador a votat-o pe Ana și Ana, din păcate, a părăsit competiția. Chiar aseară mă uitam la ea la ștafetă și îmi ziceam: mamă ce mi-ar plăcea să concurez cu ea. În ultimul timp chiar a adus foarte multe puncte și e o fată puternică. Eu cel puțin o vedeam în finală. Din păcate, mișcarea a fost prost gândită. Aici s-a văzut că s-a votat nu neapărat strategic, ci pe simpatii, adică nu îl votez pe ăla că îmi e prieten.
Îmi pare foarte rău pentru Ana, eu o vedeam în finală. Acum și voi susțineți jucătorii, votați pe cel care aduce puncte.”,
a spus Lola, fosta concurentă de la Survivor România, sezonul 1. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: MESAJUL Anei Porgras pentru Zanni dupa ce a fost eliminata la Survivor Romania 2021! Faimoasa i-a facut cele mai frumoase declaratii printre lacrimi

Lola a ținut să îi îndemne pe cei de acasă să îi voteze pe concurenții buni din cadrul competiției, ținând cont de faptul că votul lor poate influența clasamentul.

Citeste si: Zanni, distrus dupa eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021. A plans in hohote la sfarsitul ceremoniei de eliminare. Acum este clar pentru toata lumea ce sentimente are pentru Faimoasa

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.