O fosta concurenta de Puterea dragostei a facut anuntul: ''Ea a castigat sezonul acesta''

Author: Oana Picerea
Actualizat: 29 ian 2021, 13:45

O fosta concurenta de la Puterea dragostei a anuntat pe o retea de socializare cine ar trebui sa castige sezonul 2 Puterea dragostei, din punctul ei de vedere.

O fosta concurenta de Puterea dragostei a facut anuntul

Fosta concurenta de la Puterea dragostei, Manuela, a anuntat pe o retea de socializare pe cine sustine in finala sezonului 2 Puterea dragostei si ar trebui sa castige din punctul ei de vedere. Manuela a fost o concurenta extrem de controversata in timpul competitiei care si-a atras multe antipatii de-a lungul timpului. Aceasta a ramas, insa, prietena cu Bianca.

Manuela ii sustine pe Bianca si pe Livian la castigarea marelui premiu. Iata ce mesaj le-a transmis aceasta pe o retea de socializare: 

Citeste si: Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata cum arata acum tanara!

''Pe bibisoara o iubesc mult mult mult... ea a castigat sezonul acesta din punctul meu de vedere. Are trofeul langa ea, in dreapta ei.

Si vreau sa va spun ca nici chiar toate sezoanele de la castiga nu valorau cat valoreaza iubirea lor''
, este mesajul Manuelei pentru Bianca si Livian. 

Citeste si: E oficial! Doi fosti concurenti ''Puterea dragostei'' formeaza un CUPLU! Felicitari!

Manuela de la "Puterea dragostei" a facut ravagii in casa "Puterea dragostei", inca de cand a pasit in emisiune starnind multe controverse.

Aceasta i-a fascinat pe baieti cu aspectul ei fizic. Primul care a abordat-o pe Manuela a fost chiar Bogdan Mocanu, care o și cunoștea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ca o ardeleanca veritabila, Manuela i-a fascinat pe baieti inca de cand a facut primii pasi in casa "Puterea dragostei", datorita formelor sale voluptoase si a istoricului ei destul de controversat.

De-a lungul lunilor petrecute in emisiune, Manuela de la "Puterea dragostei" a incercat sa formeze un cuplu mai intai cu Ricardo, de care s-a apropiat foarte mult si apoi a incercat o relatie cu Marius, insa nu s-a infiripat nimic intre ei din cauza caracterului ei vulcanic. La scurt timp dupa deceptiile suferite in casa "Puterea dragostei", Manuela a recunoscut la un moment dat ca a incercat sa formeze un cuplu si cu Andrei Poptelecan, in afara emisiunii, insa in cele din urma nu s-a concretizat nimic intre ei.

Manuela a fost eliminata de la "Puterea dragostei" din cauza iesirii sale nervoase la adresa Roxanei.

Citeste continuarea aici