O fosta concurenta ''Puterea dragostei'' a ajuns pe patul de SPITAL! Care este starea acesteia

Autor: O.P.
Actualizat: 22 ian 2020, 13:01

O fosta concurenta ''Puterea dragostei'' a ajuns de urgenta la spital si a postat totul pe o retea de socializare.

O fosta concurenta ''Puterea dragostei'' a ajuns pe patul de SPITAL

Este vorba despre Stefania, una dintre cele mai controversate concurente din casa ''Puterea dragostei'', sezonul 1. Se pare ca fosta concurenta a ajuns de urgenta la spital, cu perfuzia in mana. 

Intr-un story publicat anterior, Stefania a recunoscut faptul ca si-a facut augumentare mamara si ca totul este in regula. 

Iata imaginea care a starnit compasiunea fanilor: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stefania de la Puterea Dragostei, despre despartirea de Adelin

''Eu cu Adelin nu mai suntem impreuna din motive personale despre care nu vreau sa vorbesc.

Povestea noastra s-a incheiat dupa 9 luni de relatie. Personal va multumesc ca ati fost alaturi de noi si ca ne-ati apreciat. Sper ca am incheiat acest subiect delicat pentru mine despre care nu vreau sa vorbesc. Va multumesc inca o data!''

Citeste si: BOMBA! Stefania il place pe FRATELE lui Adelin? Care a fost motivul despartirii: ''E mai frumos decat Ade''

Stefania si Adelin au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la ''Puterea dragostei'' din sezonul 1. Cei doi s-au descalificat pentru a-si trai povestea de dragoste in afara casei, fara restrictii.

Dupa o relatie de 9 luni, Adelin si Stefania au facut anuntul care i-a intristat pe fani. Cei doi au recunoscut faptul ca nu mai sunt impreuna si ca vor sa tina motivul despartirii pentru ei. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.